Libnet.ro
UNICEF

00:07

Twitter aloca mai mult spatiu pentru stiri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Twitter aloca mai mult spatiu pentru stiri

Twitter a anuntat ca isi schimba serviciul pentru a aloca un spatiu mai mare unor evenimente majore precum Cupa Mondiala, cutremure, nunti regale si alegeri, in incercarea de a facilita accesul utilizatorilor la tweet-uri cat mai interesante, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Twitter face o schimbare MAJORA! Cum vor fi afectati utilizatorii

Twitter anunta schimbari majore! Reteaua de socializare va aloca mai mult spatiu evenimentelor majore si stirilor, precum: Cupa Mondiala, cutremure, nunti regale si alegeri. Twitter a anuntat ca va.

Reguli stricte la o cunoscuta televiziune: Angajatii nu au voie sa se priveasca mai mult de cinci secunde

Angajatii de la Netflix nu au voie sa se uite unii la altii mai mult de cinci secunde sau sa faca schimb de numere de telefon fara un acord prealabil. Serviciul de streaming a luat aceste masuri.

Toader l ataca pe Iohannis: Presedintele creeaza cel mai periculos precedent pentru statul de drept

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, califica drept cel mai periculos precedent pentru statul de drept ceea ce presedintele Iohannis face astazi, adaugand ca este prima data cand un demnitar de rang inalt pune in discutie respectarea si aplicarea legii fundamentale si respectarea si aplicarea unei decizii a Curtii Constitutionale.

O vaza chinezeasca descoperita ntr-un pod s-a vndut pentru 16,2 mil. euro, de peste 20 de ori mai mult dect pretul estimat

O vaza chinezeasca de secol XVIII descoperita intr-o cutie de pantofi in podul unei case din Franta s-a vandut marti la o licitatie din Paris pentru 16,2 milioane de euro transmite Reuters. Pretul este de 20 de ori mai mare decat estimarea de 500. 000 de euro facuta de expertii Sotheby's.

HALUCINANT! Barbat din Craiova tinut mai mult de 6 ORE pe masa de operatie, dupa ce doctorul NU A VRUT sa-l opereze. Cum si-a motivat medicul gestul si ce s-a intamplat cu pacientul

Un nou caz halucinant in sistemul medical romanesc. Un pacient de 41 de ani din Craiova a stat peste 6 ore pe masa de operatie pentru ca medicul urolog a refuzat sa il opereze, motivand ca nu exista suficient.

Horoscop. Lucruri pe care zodiile le urasc cel mai mult

Exista lucruri pe care anumiti nativi le detesta cu desavarsire, dar care poate pentru altii reprezinta doar simple detalii. Berbec - nu suporta oamenii care sunt lenesi. El este obisnuit ca lucrurile sa.

Avicii a fost inmormantat vineri in cadrul unei ceremonii private, la mai mult de o luna de la moartea sa

Artistul suedez Avicii, considerat unul dintre cei mai buni DJ din lume, a fost inmormantat vineri in cadrul unei ceremonii private, a declarat marti agenta sa pentru AFP. Tim Bergling pe numele sau real) a.

Alerta. Mai mult de jumatate din tara intra sub avertizari de inundatii si furtuni

Hidrologii au instituit cod portocaliu de inundatii pe rauri din 5 judete si cod galben pe rauri din 27 de judete, incepand de miercuri seara, in timp ce mai bine de jumatate de tara va intra sub avertizare.

Cresc salariile, preturile si inflatia. Ce s-a scumpit cel mai mult

Rata anuala a inflatiei a urcat la 5,41% in mai 2018, de la 5,2% in luna precedenta, pe fondul scumpirii marfurilor alimentare cu 3,93%, a celor nealimentare cu 7,75% si a serviciilor cu 2,72%, potrivit datelor an.

Bancul zilei: Cel mai bun leac pentru potenta

La doctor se prezinta un barbat care incepe sa-si verse oful: - Domn doctor, am o problema: cand sunt cu nevasta-mea, nu mai dau randamentul de pe vremuri. - Stai linistit! Uite aici un praf rosu, presara-l inainte si o sa ai randamentul de pe vremuri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )