Libnet.ro
UNICEF

16:00

Twitter ascunde o noua postare a lui Donald Trump ce incalca regulile retelei sociale

Hotnews Hotnews,
 Twitter ascunde o noua postare a lui Donald Trump ce incalca regulile retelei sociale

Twitter a marcat din nou o postare a presedintelui american Donald Trump, marti, cu o mentiune ce semnaleaza ca unul dintre tweet-urile sale incalca regulile retelei sociale cu privire la comportamente abuzive, lasand totusi posibilitatea ca mesajul sa fie citit, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Donald Trump, penalizat din nou pe internet: greseala care l-a costat scump

De aproximativ o luna, Donald Trump se afla in conflict deschis cu reteaua sa de socializare preferata si nu pare sa se incheie prea curand. O noua postare a presedintelui SUA a fost.

Donald Trump a fost indragostit de Carla Bruni. Care este motivul pentru care s-a casatorit cu Melania

Donald Trump a jonglat cu multe femei frumoase in tinerete, iar cele trei mariaje bifate si numeroasele sale aventuri demonstreaza asta. Unele dintre ispite au fost la indemana chiar si pentru un miliardar precum Trump.

Donald Trump prelungeste suspendarea vizelor! Cand expira masura luata de presedintele american

Romanii care sperasaobtinavize de munca in Statele Unite trebuie sa mai astepte. Donald Trump a decis saprelungeascasuspendarea acordarii asa-numitelor green cards si a mai multor categorii de vize de munca.

Donald Trump ameninta ca le va raspunde cu forta manifestantilor

Presedintele american Donald Trump a amenintat marti ca nu va tolera o zona autonoma la Washington.

Ce intelegere au facut Donald Trump si seful Facebook: misterul unei cine la Casa Alba

Anul trecut un canal de stiri american anunta ca seful Facebook Mark Zuckerberg, presedintele american Donald Trump si Peter Thiel, din consiliul director al platformei, au cinat impreuna la Casa Alba. Misterul din jurul evenimentului s-a mai risipit dupa ce oficiali de la Casa Alba si de la Facebook au oferit cateva detalii.

Donald Trump suspenda acordarea unor vize de munca pana la sfarsitul anului

Presedintele Donald Trump a decis sa prelungeasca pauza de eliberare a cartilor verzi green card) pana la sfarsitul anului si sa suspende acordarea mai multor categorii de vize pentru munca.

Alerta maxima pentru Donald Trump, dupa toate tratamentele de prevenire a coronavirusul. Anuntul echipei presedintelui

Donald Trump este in alerta dupa ce doua persoane care fac parte din echipa de organizare a mitingului de la Tulsa, Oklahoma, au fost infectate cu coronavirus. Anuntul a fost facut chiar de echipa presedintelui.

Presedintele Donald Trump a prelungit suspendarea vizelor de munca pentru straini, pana in 2021

Presedintele american Donald Trump a prelungitsuspendarea eliberarii cartilor verzi care acorda rezidenta permanenta strainilor)si a vizelor pentru cetatenii straini,pana la sfarsitul.

Donald Trump a suspendat sanctiunile impuse demnitarilor chinezi

Presedintele american Donald Trump a declarat ca a suspendat sanctiunile contra demnitarilor chinezi in legatura cu presupusa reprimare a musulmanilor uiguri din Xinjiang.

Consilierul pentru securitate nationala John Bolton l-a tradat pe Donald Trump in cartea sa. Dar America?

Cartea lui John Bolton, consilierul pentru securitate nationala a lui Donald Trump, va iesi public marti, 23 iunie. incercarea Casei Albe de a bloca aparitia si distributia cartii nu a mai fost posibila, dupa ce Bolton s-a consultat cu Departamentul pe care l-a condus, pentru a nu avea documente si date clasificate in carte, inca din decembrie, si a obtinut sambata 20 iunie hotararea judecatoreasca pentru a putea publica cartea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )