Libnet.ro
UNICEF

21:15

UBS ar putea fi amendata cu 5 miliarde euro in Franta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UBS ar putea fi amendata cu 5 miliarde euro in Franta

UBS AG, cea mai mare banca din Elvetia, ar putea fi amendata cu pana la 5 miliarde euro daca va fi gasita vinovata in cadrul investigatiei din Franta privind ajutarea clientilor bogati sa evite plata taxelor, anunta cotidianul Le Temps. continuă pe Ziarul Bursa

UBS ar putea fi amendata cu 4,9 miliarde euro de autoritatile franceze

Autoritatile franceze ar putea amenda cu o suma record de 4,9 miliarde euro cea mai mare banca din Elvetia, UBS, pentru ca a ajutat clienti din Franta sa ascunda bani in conturi offshore, relateaza Bloomberg.

Cea mai mare banca din Elvetia ar putea primi o amenda record de 4,9 miliarde euro

Cea mai mare banca din Elvetia, UBS, s-ar putea alege cu o amenda record, de 4,9 miliarde euro, din partea autoritatilor franceze. Banca este acuzata ca ar fi ajutat o parte a clientilor din Franta sa ascunda.

Teodorovici: CE ne-a decontat 1,95 miliarde euro in primele noua luni

Suma absorbita de tara noastra de la Comisia Europeana CE), in perioada 1 ianuarie - 15 septembrie 2014, se ridica la 1,95 miliarde euro, arata ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, intr-un raspuns la interpelarea deputatului Florin Gheorghe.

Danone vrea sa vanda, pentru 3 miliarde euro, divizia de nutritie

Compania franceza Danone, cel mai mare producator de iaurt din lume, se afla in negocieri avansate cu grupul Fresenius din Germania, pentru vanzarea diviziei de nutritie medicala, pentru 3 miliarde de euro, potrivit unor persoane apropiate situatiei, citate de Financial Times.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )