Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ucraina a cerut Uniunii Europene un imprumut suplimentar de doua miliarde euro pentru plata gazelor rusesti

B1 B1,
Ucraina a cerut Uniunii Europene un imprumut suplimentar de doua miliarde euro pentru plata gazelor rusesti

Ucraina a cerut Uniunii Europene un imprumut suplimentar in valoare de 2 miliarde de euro, suma ceruta de Rusia pana la sfarsitul lunii octombrie pentru reluarea livrarilor de gaze suspendate in iunie, a. continuă pe B1

Ucraina a cerut UE un imprumut suplimentar de 2 miliarde euro pentru plata gazelor rusesti. Merkel recomanda aliatilor Kievului sa puna mana de la mana

Ucraina a cerut UE un imprumut suplimentar in valoare de 2 miliarde de euro, suma ceruta de Rusia pana la sfarsitul lunii octombrie pentru reluarea livrarilor de gaze suspendate in iunie, a anuntat marti Comisia Europeana, relateaza AFP.

Kievul cere UE un imprumut suplimentar de doua miliarde de euro pentru a-si plati datoria la gaze

Ucraina a cerut Uniunii Europene un imprumut suplimentar de doua miliarde de euro, o suma pe care Kievul trebuie sa o plateasca Moscovei pana la sfarsitul lunii octombrie pentru gazele livrate, o conditie.

Ucraina cere bani suplimentari UE pentru plata gazelor rusesti

Ucraina a cerut Uniunii Europeana un imprumut suplimentar in valoare de 2 miliarde de euro, suma ceruta de Rusia pana la sfarsitul lunii octombrie, pentru reluarea livrarilor de gaze suspendate in iunie, a anuntat marti Comisia Europeana, relateaza AFP, conform Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )