Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ucraina intra intr-o noua era: Ianukovici este KO!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ucraina intra intr-o noua era: Ianukovici este KO!

Ucraina intra incepand de duminica intr-o noua era, dupa destituirea de facto a lui Viktor Ianukovici din functia de presedinte, sambata, si eliberarea opozantei Iulia Timosenko, aclamata de catre sustinatori la Maidan, in Kiev, relateaza AFP . continuă pe Wall-Street Ro

Ucraina intra intr-o noua era: Viktor Ianukovici a fost destituit, iar UE si SUA saluta eliberarea Iuliei Timosenko. Principalele evenimente ale zilei de sambata

Ucraina intra intr-o noua era, incepand de duminica, dupa ce presedintele Viktor Ianukovici a fost destituit, iar fostul premier Iulia Timosenko a fost eliberata, relateaza AFP. Mii de ucrainieani s-au.

Ucraina intra intr-o noua era, dupa destituirea lui Ianukovici si eliberarea lui Timosenko

Ucraina intra incepand de duminica intr-o noua era, dupa destituirea de facto a lui Viktor Ianukovici din functia de presedinte, sambata, si eliberarea opozantei Iulia Timosenko, aclamata de catre sustinatori la Maidan, in Kiev, relateaza AFP .

AFP: Ucraina intra intr-o noua era dar nu iese din criza

Ucraina intra incepand de duminica intr-o noua era, dupa destituirea de facto a lui Viktor Ianukovici din functia de presedinte, sambata, si eliberarea opozantei Iulia Timosenko, aclamata de catre.

O noua era pentru Ucraina: Viktor Ianukovici a fost destituit, Iulia Timosenko este libera

Ucraina intra incepand de duminica intr-o noua era, dupa destituirea de facto a lui Viktor Ianukovici din functia de presedinte, sambata, si eliberarea opozantei Iulia Timosenko, aclamata de catre sustinatori la Maidan, in Kiev.

LIVE TEXT/VIDEO Ucraina: Parlamentul vrea un acord pentru un guvern de unitate nationala pana marti. Seful legislativului, numit presedinte interimar/ Timosenko a anuntat ca nu este interesata de postul de premier

Presedintele Parlamentului ucrainean, Oleksandr Turchinov, va prelua interimar functia de presedinte al tarii, dupa destituirea lui Viktor Ianukovici. El le-a transmis, duminica, deputatilor sa cada de acord in privinta formarii unui guvern de unitate nationala pana marti. Este o sarcina prioritara, a declarat Oleksandr Turchinov in Parlament, aratand ca discutiile privind noul guvern trebuie sa inceapa imediat. 40 Vladimir Putin si Angela Merkel au discutat la telefon despre Ucraina: Integritatea teritoriala a Ucrainei trebuie aparata UPDATE 16. 10 Iulia Timosenko nu este interesata de postul de prim-ministru. Va rog sa nu aveti in vedere candidatura mea pentru postul de prim-ministru, a scris Timosenko pe site-ul partidului sau. 35 UE anunta ca este pregatita sa incheie Acordul de asociere cu Ucraina odata ce noul guvern este instalatUPDATE 15. 05 Comandantii Serviciului de Securitate au dezertat. Nu exista planuri pentru apararea depozitelor nucleare UPDATE 13. 30 Autoritatea lui Ianukovici pare sa scada in unele parti din estul Ucrainei, regiunea care l-a votat la alegerile din 2010, in defavoarea lui Timoshenko. In Dniepropetrovsk, unul dintre cele mai mari orase din est, politia a emis un comunicat anuntand ca este de partea poporului, in timp ce in Harkov primarul si guvernatorul ar fi fugit in Rusia. Locul exact in care se afla Ianukovici este in continuare necunoscut.

LIVE TEXT/VIDEO Ucraina: Parlamentul vrea un acord pentru un guvern de unitate nationala pana marti. Seful legislativului, numit presedinte interimar

30 Autoritatea lui Ianukovici pare sa scada in unele parti din estul Ucrainei, regiunea care l-a votat la alegerile din 2010, in defavoarea lui Timoshenko. In Dniepropetrovsk, unul dintre cele mai mari orase din est, politia a emis un comunicat anuntand ca este de partea poporului, in timp ce in Harkov primarul si guvernatorul ar fi fugit in Rusia. Locul exact in care se afla Ianukovici este in continuare necunoscut. Insa, localnici din Donetsk est), zona sa natala, au relatat ca securitatea a fost intarita de-a lungul drumului ce duce spre casa sa din oras, sugerand ca ar putea fi acolo. 50 Parlamentul a votat, duminica, restiutuirea catre stat a luxoasei resedinte oficiale a presedintelui destituit Viktor Ianukovici. 45 Presedintele Parlamentului, Oleksandr Turchinov, a fost numit presedinte interimar. 40 Presedintele legislativului ucrainean le-a transmis, duminica, deputatilor sa cada de acord in privinta formarii unui guvern de unitate nationala pana marti.

Ucraina: Viktor Ianukovici este de acord sa convoace alegeri anticipate in 2014. Un guvern de uniune nationala ar urma sa fie creat la Kiev

Premierul ucrainean Donald Tusk a anuntat, joi seara, ca presedintele Viktor Ianukovici este de acord cu organizarea de alegeri prezidentiale si parlamentare anticipate in anul 2014, citeaza Mediafax. S-a.

Proteste Ucraina. Viktor Ianukovici este de acord sa convoace alegeri anticipate in 2014

Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, este de acord cu organizarea de alegeri prezidentiale si parlamentare anticipate in anul 2014, anunta premierul Poloniei, Donald Tusk, citat de AFP. S-a convenit cu prese.

Francois Hollande: Regimul Viktor Ianukovici este responsabil pentru violentele de la Kiev

Presedintele Frantei, Francois Hollande, considera ca regimul Viktor Ianukovici este responsabili pentru violentele de la Kiev si ca trebuie sa ofere dreptul la exprimare poporului, relateaza AFP. Violentele.

Ucraina: Parlamentul vrea un acord pentru un guvern de unitate nationala pana marti. Seful legislativului, numit presedinte interimar/ Timosenko nu este interesata de postul de premier. / UE promite asistenta financiara substantiala pentru Kiev

Presedintele Parlamentului ucrainean, Oleksandr Turchinov, va prelua interimar functia de presedinte al tarii, dupa destituirea lui Viktor Ianukovici. El le-a transmis, duminica, deputatilor sa cada de acord in privinta formarii unui guvern de unitate nationala pana marti. Este o sarcina prioritara, a declarat Oleksandr Turchinov in Parlament, aratand ca discutiile privind noul guvern trebuie sa inceapa imediat. Ucraina este pe marginea prapastiei, aproape de un default, a avertizat el. Pe de alta parte, sefa diplomatiei europene, comisarul Catherine Ashton, este asteptata luni la Kiev. Duminica, Vladimir Putin si Angela Merkel au discutat la telefon despre Ucraina. Tot duminica,Iulia Timosenko a anuntat ca nu este interesata de postul de prim-ministru.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )