Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ucraina: Mihail Saakasvili a intrat in greva foamei dupa ce a fost arestat

B1 B1,
Ucraina: Mihail Saakasvili a intrat in greva foamei dupa ce a fost arestat

Fostul presedinte georgian Mihail Saakasvili a intrat in greva foamei, dupa ce a fost arestat in Ucraina, informeaza France 24. Fostul lider de la Tbilisi este acuzat ca ar fi incercat sa. continuă pe B1

Mihail Saakasvili a intrat in greva foamei

Fostul presedinte georgian si guvernator al regiunii Odessa Mihail Saakasvili a intrat in greva foamei, protestand astfel fata de retinerea sa de catre autoritatile ucrainene, relateaza AFP.

Ucraina: Fostul presedinte georgian Mihail Saakashvili, arestat la Kiev, a intrat in greva foamei

Fostul presedinte georgian Mihail Saakashvili a intrat in greva foamei pentru a protesta fata de arestarea sa de catre autoritatile ucrainene, care il acuza ca ar fi pus la cale o lovitura de stat cu sprijinul Rusiei, au anuntat sambata avocatul si sustinatorii sai, relateaza Agerpres.

Mihail Saakasvili, arestat din nou in Ucraina

ACTUALIZARE 15:05 Mihail Saakasvili a intrat in greva foamei Fostul presedinte georgian Mihail Saakasvili a intrat in greva foamei pentru a protesta fata de arestarea sa de catre autoritatile ucrainene care il acuza ca ar fi pus la cale o lovitura de stat cu sprijinul Rusiei, relateaza agentiile internationale. ---------- Fostul presedinte georgian Mihail Saakasvili a fost arestat ieri la Kiev, capitala Ucrainei, dupa ce marti scapase de politistii care venisera sa-l aresteze, scrie BBC.

Fostul presedinte al Georgiei, Mihail Saakasvili, retinut la Kiev, a intrat in greva foamei

Mihail Saakasvili, fost presedinte al Georgiei si fost guvernator al Regiunii Odesa, a fost retinut vineri seara de fortele de securitate ucrainene, la trei zile dupa ce acesta a reusit sa evadeze din arestul.

Ucraina: Fostul presedinte georgian Mihail Saakasvili, arestat la Kiev (procuror general)

Fostul presedinte georgian Mihail Saakasvili, devenit opozant al guvernului presedintelui ucrainean, Petro Porosenko, a fost arestat vineri la Kiev de Serviciul de Securitate al Ucrainei SBU), dupa ce marti acesta scapase din mainile politistilor veniti sa-l aresteze, transmite EFE.

Ciocniri la Kiev intre simpatizanti ai lui Mihail Saakasvili si fortele de ordine. Cel putin 13 persoane au fost ranite

Kievul a devenit teatrul unor violente intre sustinatori ai fostului presedinte georgian si guvernator al regiunii Odessa Mihail Saakasvili si fortele de ordine. Cel putin 13 persoane au fost ranite astazi in ultima incercare a autoritatilor de a-l aresta pe noul opozant al actualei puteri din Ucraina.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )