Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ucraina, in prag de razboi. Imagini cutremuratoare cu protestele din Kiev

Antena3 Antena3,
Ucraina, in prag de razboi. Imagini cutremuratoare cu protestele din Kiev

In semn de mandrie si respect fata de munca jurnalistului decedat la Kiev dupa ce a fost impuscat, Mihai Gadea si Adrian Ursu au purtat tricouri imprimate cu chipul acestuia. Jurnalistul Vyacheslav Veremiy, de. continuă pe Antena3

Romanii din Ucraina nu au cerut sprijin ambasadei din Kiev.

Ambasada Romaniei la Kiev nu a primit solicitari de protectie consulara din partea cetatenilor romani care se afla pe teritoriul Ucrainei, a precizat MAE, anunta Mediafax. Ambasada Romaniei la Kiev nu a primit solicitari de asistenta si protectie consulara din partea cetatenilor romani care se afla pe teritoriul Ucrainei, dar este pregatita sa vina in intampinarea unor asemenea solicitari in mod prioritar, precizeaza MAE. Potrivit Ministerului de Externe, din informatiile detinute de catre .

UPDATE Ucraina: Manifestantii opozitiei au evacuat Primaria din Kiev, insa ameninta cu revenirea in cladirea oficiala daca nu se aplica amnistia protestatarilor

Manifestantii opozitiei ucrainene au evacuat, duminica, sediul Primariei din Kiev, ocupat din decembrie, reactionand la eliberarea protestatarilor arestati in timpul protestelor, transmite AFP. Protestatarii se pregatesc pentru o noua zi de mobilizare masiva in strada. UPDATE In jur de 1000 de manifestanti s-au adunat duminica in fata sediului Primariei din Kiev, evacuat cu cateva ore inainte, pentru a cere aplicarea imediata a legii amnistiei in cazul protestatarilor retinuti. Acestia ameninta cu o reluarea a ocupatiei Primariei.

ALERTA in Ucraina: manifestantii opozitiei au evacuat sediul Primariei din Kiev

Manifestantii opozitiei ucrainene au evacuat, duminica, sediul Primariei din Kiev, ocupat din decembrie, ca reactie la eliberarea protestatarilor arestati, informeaza AFP.

Dumnezeule, ai mila de sufletele lor! Imagini CUTREMURATOARE postate de protestatarii din Ucraina

Mii de fotografii cu iadul din Ucraina au fost postate pe internet. Unele chiar de protestatarii care se lupta pentru libertate, in piata Euromaidan din Kiev. in aceste imagini de-a dreptul soc.

David Cameron ii cere lui Viktor Ianukovici sa retraga fortele paramilitare din Kiev

Premierul Marii Britanii, David Cameron, i-a cerut presedintelui Ucrainei, Viktor Ianukovici, sa retraga fortele paramilitare de pe strazile din Kiev, denuntand violentele inacceptabile ale ambelor parti.

Autoritatile din Kiev au intrerupt traficul de la metrou si au trimis trupe Berkut spre Maidan

Autoritatile din Kiev au intervenit impotriva protestatarilor, intrerupand marti traficul pe toate liniile de metrou si trimitand politistii antirevolta spre Maidan, piata care a devenit un simbol al.

SUA resping acuzatiile de implicare in protestele din Venezuela.

Statele Unite au respins, luni, acuzatiile lipsite de fundament si false ale presedintelui Venezuelei, Nicolas Maduro de implicare in protestele din aceasta tara, relateaza Mediafax. Acuzatiile conform carora Statele Unite ajuta manifestantii din Venezuela sunt lipsite de fundament si false, a declarat Jennifer Psaki, purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat. Sustinem drepturile omului si libertatile fundamentale in Venezuela cum o facem in orice alta tara. Dar, asa cum am spus .

[LIVE-VIDEO] Cele trei mari motive care au reaprins protestele din Ucraina

Intreaga planeta este acum cu ochii pe Ucraina, unde cuvantul protest pare usor naiv, mai ales ca protestatari au transformat scandarile in ciocniri violente care au dus astazi la moartea a 25 de oameni. Protestele, incepute spre.

Ucraina: Manifestantii au ocupat, din nou, primaria din Kiev

Manifestantii au ocupat din nou, in aceasta seara, primaria din Kiev, pe care o evacuasera duminica in urma unei legi de amnistiere a opozantilor retinuti, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )