Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ucraina reprezinta cel mai periculos loc din Europa pentru jurnalisti

Antena3 Antena3,
Ucraina reprezinta cel mai periculos loc din Europa pentru jurnalisti

Estul Ucrainei este cel mai periculos loc din Europa pentru activitatea jurnalistilor, multi reprezentanti ai mass-media fiind ucisi sau raniti grav, a declarat Nils Muiznieks, comisar pentru drepturile omului in. continuă pe Antena3

Daniel Constantin: Este cel mai important vot din 1989 pana in prezent

Vicepremierul Daniel Constantin a afirmat ca romanii au pentru prima oara ocazia sa faca o alegere buna pentru tara si considera ca alegerile prezidentiale din acest an sunt cele mai importante de dupa.

Internet Explorer 11 a devenit cel mai popular browser. Cum se descurca Firefox si Chrome

Daca esti de mai multi ani pe Internet, cel mai probabil ai folosit Internet Explorer deja. Acum, trebuie sa stii ca Internet Explorer 11 a ajuns lider peste mai vechile produse ale Microsoft. Internet Explorer 11 este cel mai popular browser din lume, iar produsul Microsoft a ajunsla 58,49% din piata. De ce e importanta aceasta schimbare? Deoarece, inca din octombrie 2013 Internet Explorer 11 este pe piata si nu a putut depasi timp de un an de zile Internet Explorer [].

Vivo ar putea reduce la absurd cursa pentru cel mai subtire smartphone

O noua imagine postata online zilele trecute de cei de la Vivo stabileste intr-un mod indirect noul lider global la categoria cel mai subtire smartphone. Desi am facut multe referinte in trecut la absurditatea competitiei pentru cel mai subtire smartphone, in continuare mi se se pare incredibil faptul ca, in loc sa fie create telefoane cu baterii mai mari, sunt realizate multe telefoane absurd de subtiri cu baterii mai mici. Acest detaliu de fond conteaza mai putin cand exista companii [].

Discount-uri exclusive la cel mai mare targ pentru copii - Baby Boom Show!

Nu rata cele mai mari discount-uri exclusive - numai la Baby Boom Show!Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru copii de 0 5 ani si viitoare mamici, are loc in perioada 6 9 noiembrie, la Romaero Baneasa. Cei.

Studiu Kaspersky Lab: 44% dintre utilizatorii de internet din Europa nu au incredere in nivelul de siguranta al cumparaturilor sau tranzactiilor online

Conform unui studiu realizat de Kaspersky Lab in colaborare cu B2B International, 44% dintre utilizatorii de internet din Europa nu au incredere in nivelul de siguranta al cumparaturilor sau tranzactiilor online, iar 38% dintre utilizatori ar opta pentru plati electronice mai frecvent daca ar avea certitudinea ca sunt protejati de fraudele cibernetice. Potrivit cercetarii, clientii nu au incredere in sistemele de plata online din motive de securitate. Studiul a fost realizat in randul a 11. 000 de utilizatori de internet din 23 de tari.

(P) Cel mai important reparator de vagoane de marfa din Romania, Reva Simeria isi indreapta mai mult de jumatate din activitatea de reparatii catre export

Investitiile importante in tehnologie, portofoliul complex de servicii, dar si experienta centenara, pozitioneaza Reva SA Simeria ca cel mai important reparator de vagoane de marfa din Romania. Avand deja mai.

Pedro Rodriguez nu mai are loc la Barcelona. Patru echipe se bat pentru serviciile spaniolului

Pedro Rodriguez nu mai are loc la Barcelona. La 27 de ani, spaniolul ar putea pleca din Primera Division si nu duce deloc lipsa de oferte.

Cel mai bun televizor 4K cum alegi TV-ul perfect pentru imaginea perfecta

Televizoarele Ultra High Defintion, sau 4K, au devenit foarte populare anul acesta. Majoritatea producatorilor se lauda cu astfel de dispozitive, iar noi vom incerca sa va ajutam sa alegeti cel mai bun televizor 4K. Televizoarele 4K au o rezolutie standard de 38402160, de patru ori mai mare decat cea a televizoarelor Full HD. Aceasta rezolutie ridicata asigura o claritate foarte mare a imaginii si utilizatorii se pot bucura de continut spectaculos. Totusi, cum alegi cel mai bun televizor 4K? Probabil [].

Volatilitatea Dow Jones a adus in octombrie cel mai bun volum lunar din 2014

Cu 59. 626 de contracte, luna octombrie a adus cel mai bun rezultat al Sibex din acest an, fiind depasit precedentul nivel de referinta din ianuarie 53. 083 de contracte). Totodata, volumul s-a dublat comparativ cu luna septembrie.

Cel mai slab start de sezon pentru Manchester United din ultimii 28 ani

Pierderea derby-ului orasului Manchester cu rivala City a facut ca United sa inregistreze statistic cel mai slab start de sezon in prima liga engleza din ultimii aproape treizeci de ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )