Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ucraina: Zeci de mii de manifestanti pro-UE in Piata Independentei din Kiev

Hotnews Hotnews,
 Ucraina: Zeci de mii de manifestanti pro-UE in Piata Independentei din Kiev

Zeci de mii de manifestanti pro-UE au luat cu asalt Piata Independentei, in plin centrul capitalei ucrainene Kiev, in pofida interdictiei autoritatilor, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

UPDATE VIDEO Manifestatii ample la Kiev. Protestatarii au patruns in primaria orasului. Zeci de raniti in urma confruntarilor cu fortele de ordine

Zeci de mii de manifestanti pro-UE au luat cu asalt piata Maidan Nezalezhnosti din centrul capitalei ucrainene Kiev, in pofida interdictiei autoritatilor, relateaza AFP. Pe retelele sociale se vehiculeaza ca la proteste participa in acest moment intre 200. 000 si 500. 000 de oameni. Protestatarii au intrat in primaria orasului Kiev, in timp ce alte grupuri incearca sa sparga cordoanele de jandarmi din jurul administratiei prezidentiale. Trupe speciale sunt in strada si raspund protestatarilor cu gaze lacrimogene. 00 Zeci de raniti in cursul manifestatiilor pro-UE de la KievVezi in articol o transmisiune LIVE VIDEO din Kiev.

UPDATE Manifestatii ample la Kiev. Protestatarii au patruns in primaria orasului

Zeci de mii de manifestanti pro-UE au luat cu asalt piata Maidan Nezalezhnosti din centrul capitalei ucrainene Kiev, in pofida interdictiei autoritatilor, relateaza AFP. Pe retelele sociale se vehiculeaza ca la proteste participa in acest moment intre 200. 000 si 500. 000 de oameni. Protestatarii au intrat in primaria orasului Kiev, in timp ce alte grupuri incearca sa sparga cordoanele de jandarmi din jurul administratiei prezidentiale. Trupe speciale sunt in strada si raspund protestatarilor cu gaze lacrimogene.

UPDATE VIDEO Manifestatii ample la Kiev: peste 100 de raniti in urma confruntarilor cu fortele de ordine; Secretarul general al NATO, apel catre autoritatile ucrainene sa nu foloseasca forta impotriva protestatarilor

Zeci de mii de manifestanti pro-UE au luat cu asalt piata Maidan Nezalezhnosti din centrul capitalei ucrainene Kiev, in pofida interdictiei autoritatilor, relateaza AFP. Pe retelele sociale se vehiculeaza ca la proteste participa in acest moment intre 200. 000 si 500. 000 de oameni. Protestatarii au intrat in primaria orasului Kiev, in timp ce alte grupuri incearca sa sparga cordoanele de jandarmi din jurul administratiei prezidentiale. Trupe speciale sunt in strada si raspund protestatarilor cu gaze lacrimogene. UPDATE 1:40: Protestul a continuat in cursul serii. Peste 100 de raniti la Kiev. Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, face apel la autoritatile ucrainene sa nu foloseasca forta impotriva manifestantilor, subliniind ca acestia au dreptul sa se exprime intr-o maniera democratica. Vezi in articol o transmisiune LIVE VIDEO din Kiev.

Zeci de mii de manifestanti pro-europeni, reuniti in centrul Kievului

Zeci de mii de manifestanti pro-europeni marsaluiau, astazi, in centrul Kievului si se indreptau spre Piata Independentei, in pofida interdictiei autoritatilor, conform surselor de presa.

Ucraina: Zeci de mii de manifestanti proeuropeni s-au reunit in centrul Kievului. Cel putin 53 persoane ranite

Cel putin 53 de persoane au fost ranite, duminica, la Kiev in incidentele produse in cadrul manifestatiei opozitiei din fata sediului administratiei prezidentiale ucrainene. Zeci de mii de manifestanti.

Ucraina: Zeci de mii de manifestanti proeuropeni s-au reunit in centrul Kievului. Cel putin 8 persoane ranite

Cel putin 5 politisti si 3 manifestanti au fost raniti, duminica, la Kiev in incidentele produse in cadrul manifestatiei opozitiei din fata sediului administratiei prezidentiale ucrainene. Unul dintre.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )