Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ucrainenii, despre alegerile prezidentiale: Sper ca votul meu sa inceteze coruptia / Nu cred ca se va schimba ceva

Adevărul Adevărul,
Ucrainenii, despre alegerile prezidentiale: Sper ca votul meu sa inceteze coruptia / Nu cred ca se va schimba ceva

Alegerile prezidentiale din Ucraina, programate sa aiba loc maine, 25 mai, se vor desfasura si in orasul de la malul Marii Negre, Odessa. Programate initial pe data de 29 martie, aceste alegeri au fost mutate in mai datorita protestelor violente ce au cuprins intreg teritoriul ucrainean. continuă pe Adevărul

Ucraina se pregateste pentru alegerile prezidentiale de maine, un scrutin crucial pentru viitorul tarii

Ucraina se pregateste pentru alegerile prezidentiale de maine, un scrutin considerat crucial pentru viitorul tarii vecine. Milioanele de alegatori spera ca noul presedinte va putea pune capat conflictului.

Miliardarul Petro Porosenko, candidat favorit la alegerile prezidentiale din Ucraina, vorbeste limba romana

Petro Porosenko, candidat favorit la alegerile prezidentiale din Ucraina, prevazute la 25 mai, ar cunoaste limba romana, potrivit unei deputate a partidului ucrainean Udar, Irina Gherasenko, citata de site-ul Novostimira. com.

Ucraina deschide doua sectii de vot in Moldova, pentru alegerile prezidentiale anticipate

Ucraina va deschide pe teritoriul Republicii Moldova doua sectii de vot pentru alegerile prezidentiale anticipate, care vor avea loc pe 25 mai anul curent. Sectiile vor fi deschise incepand cu ora 08. 00, pana la ora 20. Votantii vor putea alege din 21 de candidati.

Alegerile prezidentiale din Ucraina, un pas mai aproape de stabilitate

Ucrainenii vor vota duminica in cadrul alegerilor prezidentiale anticipate, asteptate sa fie un pas crucial pe calea rezolvarii crizei care a cuprins tara in ultimele luni, insa separatistii din est nu renunta la amenintarile de boicotare a procesului de vot.

LIVE TEXT Criza din Ucraina Noi confruntari violente in estul tarii, cu o zi inainte de deschiderea urnelor/ Contingent impresionant de observatori OSCE pentru alegerile prezidentiale de duminica

Noi confruntari violente intre fortele guvernamentale si gruparile separatiste pro-ruse s-au produs sambata dimineata in estul Ucrainei, cu o zi inaintea alegerilor prezidentiale considerate vitale pentru stabilizarea tarii, transmite Radio Free Europe/Radio Liberty. ------------------------Ora 17:41 Putin: Un nou Razboi Rece din cauza Ucrainei nu este probabil / Rusia nu poate fi izolata Ora 15:38 Vladimir Putin: Radicalii din Ucraina ar putea perturba fluxul de gaze naturale catre EuropaOra 13:19 Kremlin: UE ar trebui sa se gandeasca la companiile europene din Rusia cand decide sanctiunile.

LIVETEXT Criza din Ucraina Noi confruntari violente in estul tarii, cu o zi inainte de deschiderea urnelor/ Contingent impresionant de observatori OSCE pentru alegerile prezidentiale de duminica. Moscova anunta ca va respecta rezultatul votului

Noi confruntari violente intre fortele guvernamentale si gruparile separatiste pro-ruse s-au produs sambata dimineata in estul Ucrainei, cu o zi inaintea alegerilor prezidentiale considerate vitale pentru stabilizarea tarii, transmite Radio Free Europe/Radio Liberty. ------------------------Ora 18:15 Liderul de la Kremlin sustine ca Ucraina nu are dreptul sa ceara diminuarea pretului la gazele cumparate de la rusiOra 18:11 Presedintele rus a mai declarat sambata ca va respecta rezultatul alegerilor prezidentiale de duminica din Ucraina si ca Moscova va lucra cu noile autoritati. Ora 17:41 Putin: Un nou Razboi Rece din cauza Ucrainei nu este probabil / Rusia nu poate fi izolata Ora 15:38 Vladimir Putin: Radicalii din Ucraina ar putea perturba fluxul de gaze naturale catre EuropaOra 13:19 Kremlin: UE ar trebui sa se gandeasca la companiile europene din Rusia cand decide sanctiunile.

Criza din Ucraina Noi confruntari violente in estul tarii, cu o zi inainte de deschiderea urnelor/ Contingent impresionant de observatori OSCE pentru alegerile prezidentiale de duminica. Moscova anunta ca va respecta rezultatul votului

Noi confruntari violente intre fortele guvernamentale si gruparile separatiste pro-ruse s-au produs sambata dimineata in estul Ucrainei, cu o zi inaintea alegerilor prezidentiale considerate vitale pentru stabilizarea tarii, transmite Radio Free Europe/Radio Liberty. Tot sambata, presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca n nou Razboi Rece din cauza Ucrainei nu este probabil, iar Rusia nu poate fi izolata. Sambata seara, doua elicoptere ruse de tip Mi-25 au incercat sa patrunda in spatiul aerian al Ucrainei dinspre Crimeea. Ministerul ucrainean al Apararii a anuntat ca a respins aceasta tentativa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )