Libnet.ro
UNICEF

06:15

Udrea: Denuntatorii din Gala Bute si-au schimbat de noua ori declaratiile

România Liberă România Liberă,
Udrea: Denuntatorii din Gala Bute si-au schimbat de noua ori declaratiile

Elena Udrea a postat, marti, un mesaj, pe pagina personala de Facebook, referitor la stirea difuzata de Evenimentul Zilei, prin care se arata ca denuntatorii din dosarul Gala Bute si-au fi schimbat, chiar si de noua ori declaratiile, au incercat sa influenteze martorii si s-au pus de acord asupra afirmatiilor pe care urmau sa le faca in fata anchetatorilor. continuă pe România Liberă

Laura Codruta Kovesi: CSM a anchetat NUP-ul dat de procurorul Alina Stoica in dosarul Gala Bute

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sustine ca membrii Consiliul Superior al Magistraturii au anchetat rezolutia de neincepere a urmarii penale NUP) data de procurorul Alina Stoica in dosarul Gala Bute. Parchetul General isi prezinta, marti, bilantul pe anul 2014, la eveniment fiind prezenti si Laura Codruta Kovesi, dar si Robert Cazanciuc, ministrul Justitiei.

Kovesi a RECLAMAT-O la CSM pe procuroarea care a inchis dosarul Gala Bute

Parchetul General a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii CSM), pentru ca procuroarea Alina Stoica a inchis dosarul Gala Bute, dupa ce a spus ca nu sunt probe suficiente. Procuroarea Alina Stoica,.

Kovesi a RECLAMAT-O la CSM pe procuroarea care a inchis dosarul Gala Bute. Alina Stoica, spalata de CSM

Parchetul General a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii CSM), pentru ca procuroarea Alina Stoica a inchis dosarul Gala Bute, dupa ce a spus ca nu sunt probe suficiente. Este vorba de o declaratie a p.

Interviu cu Renate Weber: Serviciile nu aveau cu ce sa-l previna pe Basescu. El stia ca Udrea vine din grupul Petrache-Bittner-Cocos

Eurodeputata liberala Renate Weber crede ca politicienele autohtone refuza reglementarile prin care numarul femeilor din Parlament sa fie egal cu cel al barbatilor fiindca nu au lecturi suficiente si nu inteleg aceasta necesitate. Europarlamentara isi aduce aminte de perioada in care a fost adusa la Presedintie Elena Udrea si ca Adriana Saftoiu, pe atunci purtatoare de cuvant, a avut discutii cu Traian Basescu despre faptul ca Udrea provenea din grupul Petrache-Bittner-Cocos.

Ion Cristoiu, despre cum a reinviat dosarul Gala Bute: Folosirea de catre fiecare nou regim a procurorilor compromisi

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in articolul sau de astazi, de pe blogul personal, despre cum sunt folositi procurorii compromisi de catre fiecare nou regim. Acesta ar fi si motivul pentru care dosarul Gala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )