Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ion Cristoiu, despre cum a reinviat dosarul Gala Bute: Folosirea de catre fiecare nou regim a procurorilor compromisi

B1 B1,
Ion Cristoiu, despre cum a reinviat dosarul Gala Bute: Folosirea de catre fiecare nou regim a procurorilor compromisi

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in articolul sau de astazi, de pe blogul personal, despre cum sunt folositi procurorii compromisi de catre fiecare nou regim. Acesta ar fi si motivul pentru care dosarul Gala. continuă pe B1

Ion Cristoiu, despre plecarea lui George Scutaru de la Cotroceni: Toate datele converg catre o demisie fortata a lui Scutaru

Dupa misterul starnit in jurul demisiei lui George Maior, un alt mister a aparut recent la orizont: cel al eliberarii lui George Scutaru din functia de consilier prezidential. Eliberarea a fost anuntata de un.

Ion Cristoiu face o dezvaluire de exceptie din jurnalul Elenei Udrea: Prezenta presei cand e convocat cineva la DNA se negociaza

Ca si in articolul de vineri, subiectul articolului jurnalistului Ion Cristoiu, de pe blogul personal, are legatura cu Elena Udrea. in Gandul de sambata, jurnalistul face o dezvaluire de exceptie.

Ion Cristoiu: Vestea arestului preventiv de 30 de zile pentru Elena Udrea nu m-a surprins. Ce se urmareste prin tinerea ei in puscarie?

Elenei Udrea i s-a prelungit masura arestului preventiv, fapt care nu l-a surprins deloc pe jurnalistul Ion Cristoiu, asa cum sustine acesta pe blogul sau, ba mai mult decat atat, el mai adauga ca nici pe Elena.

Ce spune Udrea despre dosarele fostului ei sot, Dorin Cocos

Deputata Elena Udrea, cercetata in stare de arest in dosarul Gala Bute, a transmis, pe Facebook, prin echipa de comunicare, un mesaj legat de dosarele in care este anchetat fostul ei sot, Dorin Cocos.

Ion Iliescu, despre redeschiderea dosarului Mineriadei: Nu am motive nici sa am surprize, nici sa nu am surprize

Fostul presedinte al Romanei, Ion Iliescu a declarat luni, dupa decizia procurorilor Parchetului inaltei Curti de Casatie si Justitie de redeschidere a urmaririi penale in dosarul mineriadei din 13-15 iunie.

Ion Iliescu despre Mineriada din iunie 90: Minerii meritau multumiri. Au fost solidari cu populatia Capitalei

Intr-unul dintre putinele interviuri in care a vorbit pe larg despre fenomenul Piata Universitatii si despre Mineriada din 13-15 iunie 1990, Ion Iliescu aproape ca le-a mai multumit o data minerilor pentru ca au batut oameni in centrul Bucurestiului.

Parchetul, reactie dupa postarea lui Basescu despre procurorii din Dosarul Nana

Conducerea PICCJ sustine, dupa ce Basescu a scris pe Facebook despre sechestrul pus pe terenuri de la Nana, ca este regretabil ca un fost presedinte pune la indoiala independenta si impartialitatea procurorilor, lucru care ar putea afecta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )