Libnet.ro
UNICEF

11:15

Udrea: Doar cu sprijinul PDL, nu il putem bate pe Crin Antonescu.

România Liberă România Liberă,
Udrea: Doar cu sprijinul PDL, nu il putem bate pe Crin Antonescu.

Elena Udrea a declarat, la B1 TV, ca va cumpara teren agricol, pentru a avea o ferma renabila. Atat cat imi permit, voi cumpara teren agricol pentru a avea o ferma rentabila. Daca nu imi permit, voi lua teren in arenda, a declarat Elena Udrea. Am cumparat prima parcela de teren la inceputul acestei toamne, nu dupa ce a aparut povestea presedintelui. Chiar si astazi am semnat un contract pentru doua hectare de teren, a declarat Udrea. In total, am 80 de hectare, dar de semnat, am semnat . continuă pe România Liberă

Crin Antonescu, despre Mircea Geoana: Trebuie sa fii om serios ca sa fii inalt reprezentant, as fi impotriva

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca ar fi impotriva nominalizarii lui Mircea Geoana drept inalt reprezentant al Guvernului, precizand ca pentru o astfel de functie trebuie sa fii un om serios.

Crin Antonescu, despre declaratiile lui Mirel Palada la adresa lui Basescu: Mai bine nu comentez eu, ca cine stie ce sondaj mai apare, am vreo 3% acolo

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca afirmatiile publice facute de purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, in ceea ce-l priveste pe presedintele Traian Basescu sunt de necomentat, afirmand ironic ca trebuie sa fie precaut pentru situatia in care mai apare vreun sondaj.

Crin Antonescu: Parlamentarii vor veni sa voteze Bugetul si in seara de Revelion, daca e nevoie

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat luni avertismentul presedintelui Traian Basescu, privitor la refuzul de a promulga Legea bugetului de stat pe 2014 in cazul in care nu se renunta la majorarea accizei la carburanti. Potrivit liderului liberal, parlamentarii vor lucra inclusiv in seara de Revelion, daca e nevoie.

Crin Antonescu: PNL este favorabil formarii comisiei de ancheta a cazului Calarasi

Liderul PNL Crin Antonescu a confirmat luni ca partidul liberal sustine infiintarea comisiei de ancheta parlamentara in cazul terenului de la Calarasi, spunand din nou ca si-ar dori ca seful comisiei sa fie senatorul Ilie Sarbu.

Presedintele Senatului roman, Crin Antonescu, va veni in Moldova la inceput de decembrie

Antonescu va fi insotit de senatorul Florin Constantinescu, copresedinte al comisiei comune pentru integrare europeana dintre Parlamentul Romaniei si Parlamentul Republicii Moldova, dar si de Dan Mihalache, secretar general adjunct al Senatului.

Premierul chinez a ajuns la Parlament. Prima intrevedere, cu Antonescu

Dupa intalnirea cu presedintele Traian Basescu, premierul chinez se intalneste, in ultima zi a vizitei sale in Romania, si cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Crin Antonescu.

Crin Antonescu, despre afirmatiile lui Palada la adresa lui Basescu: De necomentat

Liderul PNLCrin Antonescu a refuzat sa comenteze afirmatiile purtatorului de cuvant al Guvernului Mirel Palada la adresa presedintelui Traian Basescu. inrebat ce parere are despre atacurile lansate de.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )