Libnet.ro
UNICEF

07:45

UEFA a inchiriat alte stadioane pentru Euro 2020, dupa ce statul roman si-a incalcat sistematic propriile promisiuni

Antena3 Antena3,
UEFA a inchiriat alte stadioane pentru Euro 2020, dupa ce statul roman si-a incalcat sistematic propriile promisiuni

UEFA a inchiriat alte stadioane pentru Euro 2020 pentru ca guvernul Romaniei si-a incalcat absolut toate angajamentele, pierzandu-si astfel credibilitatea. Forul continental a decis sa nu mai riste si a. continuă pe Antena3

UEFA a inchiriat alte baze de pregatire decat cele propuse de Romania, dupa ce Guvernul nu a respectat niciuna dintre promisiunile pentru imbunatatirea infrastructurii

UEFA a decis sa inchirieze alte baze de pregatire decat cele stabilite de guvernus roman, dupa ce toate promisiunile privind imbunatatirea lucrarilor de infrastructura au fost incalcate in mod.

EURO 2020 UEFA a stabilit cele trei baze de cantonament

Organizarea Euro 2020 intra in linie dreapta din punctul de vedere al conducerii forului continental. UEFA a trimis celor 55 de tari participante la preliminariile Campionatului European ghidul bazelor sportive disponibile pentru echipele participante la Turneul final din iunie 2020, informeaza FRF.

PRECIZARILE POLITIE, IN CAZUL FALSULUI MEDIC ITALIAN: A fost condamnat si in alte tari pentru fapte asemanatoare

Matteo Politi, italianul care s-a dat drept medic de chirurgie plastica, a mai fost cercetat si condamnat in Italia si in alte tari din Uniunea Europeana pentru fapte asemanatoare, a precizat, miercuri seara, Ionut Dana, seful Politiei Sectorului 1.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )