Libnet.ro
UNICEF

10:15

PRECIZARILE POLITIE, IN CAZUL FALSULUI MEDIC ITALIAN: A fost condamnat si in alte tari pentru fapte asemanatoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PRECIZARILE POLITIE, IN CAZUL FALSULUI MEDIC ITALIAN: A fost condamnat si in alte tari pentru fapte asemanatoare

Matteo Politi, italianul care s-a dat drept medic de chirurgie plastica, a mai fost cercetat si condamnat in Italia si in alte tari din Uniunea Europeana pentru fapte asemanatoare, a precizat, miercuri seara, Ionut Dana, seful Politiei Sectorului 1. continuă pe Ziarul Bursa

Avocatul Poporului, despre cazul falsului medic italian: Am cerut informatii de la institutii

Avocatul Poporului a anuntat, joi, ca va cere clarificari de Ministerul Sanatatii si la Directia de Sanatate Publica Bucuresti, in cazul falsului medic italian. Avand in vedere informatiile, ne-am.

Detalii SOC in cazul falsului medic italian. isi construise in Romania o RETEA de falsi chirurgi: Un stomatolog punea SILICOANE, iar un barbat fara studii OPERA nestingherit

Falsul medic italian Matteo Politi nu opera de unul singur. Impostorul isi construise in Romania o retea formata din falsi chirurgi care atrageau zeci de cliente cu oferte sub pretul pietei,.

Spitalul Monza reactioneaza in cazul FALSULUI MEDIC ITALIAN care opera in Romania: il dam in JUDECATA. A realizat o singura interventie, in decembrie 2018, si a avut inclusiv PARAFA ELIBERATA DE DSP

Spitalul Monza intervine in scandalul medicului italian fals ce a operat la mai multe clinici din Romania. Grupul Monza Romania anunta ca se declara parte lezata in acest caz penal si ca-l va da in.

DASAR PENAL in rem in cazul falsului chirurg italian care OPERA fara drept in mai multe clinici din Bucuresti

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au deschis un dosar penal in rem in cazul falsului chirurg italian. Acestia s-au sesizat in urma sesizarii depuse de reprezentantii Colegiului.

DOSAR PENAL in rem in cazul falsului chirurg italian care OPERA fara drept in mai multe clinici din Bucuresti

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au deschis un dosar penal in rem in cazul falsului chirurg italian. Acestia s-au sesizat in urma sesizarii depuse de reprezentantii Colegiului.

Colegiul Medicilor Bucuresti: Nu a fost inregistrata nicio reclamatie in cazul falsului medic italian Matteo Politi

Colegiul Medicilor Bucuresti transmite ca ne exista nicio reclamatie inregistrata in cazul falsului medic italian Matteo Politi care a operat pacienti de la mai multe clinici din Capitala, desi are doar opt.

Reactie-soc a Ministrului Sanatatii in cazul falsului chirurg italian: I s-a dat hartia de la DSP din mila. Poate era un talent nativ

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a relatat, miercuri, motivele care au stat la baza eliberarii parafei DSP pentru falsul medic italian. Potrivit ministrului, functionara a justificat ca a dat parafa din.

Diploma falsului medic italian a fost recunoscuta in 2018, in timpul mandatului lui Valentin Popa

Ministerul Educatiei Nationale a recunoscut diploma medicului fals italian in aprilie 2018, precizand ca in atestat era specificat faptul ca acestuia ii este interzis sa exercite profesia de medic, au precizat.

CAZUL FALSULUI MEDIC CARE A OPERAT LA MAI MULTE CLINICI: Colegiul Medicilor sustine demersul de sesizare a organelor de urmarire penala

Colegiul Medicilor precizeaza ca nu a eliberat niciun document care sa-i dea dreptul sa practice medicina in Romania falsului medic care, conform Libertatea, a operat in mai multe clinici din tara.

Comisar-sef de Politie, despre falsul medic italian: Nu figureaza in Tabloul medicilor din Italia

Matteo Politi nu figureaza in Tabloul medicilor din Italia. Asa sustinecomisarul sef de Politie, Ionut Dana, care a marturisit ca anul trecut s-a primit o plangere pe numele acestuia pentru inselaciune, iar din cercetari au rezultat si posibile alte fapte. Alte plangeri nu au fost depuse la politie, care cerceteaza si folosirea de catre italian a unei alte identitati.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )