Libnet.ro
UNICEF

07:30

Uimitor! Cea mai detaliata fotografie a Caii Lactee

Antena3 Antena3,
Uimitor! Cea mai detaliata fotografie a Caii Lactee

Telescopul APEX Atacama Pathfinder EXperiment) din Chile a finalizat cea mai detaliata fotografie a Caii Lactee realizata pana in prezent. Studiul, in cursul caruia a fost. continuă pe Antena3

Cum arata cea mai ingusta casa din Bucuresti. Are doar 4,5 metri latime

Cea mai ingusta casa din Bucuresti a fost construita si amenajata in doi ani de zile cu un buget de 150. 000 de euro. Arhitectii LAMA sunt responsabili de proiectarea unei case cu latimea de 4,5 metri si un.

VIDEO. Cea mai mare scurgere de gaz metan din istoria SUA, in California

Scurgerea de gaze naturale de la un put de langa Los Angeles, care a durat din octombrie 2015 pana in februarie 2016, a fost cea mai mare din istoria SUA, arata o analiza stiintifica, citata de BBC News.

Dani Otil a fost cerut de barbat. Cea mai sexy mamica din Romania il vrea doar pentru ea

Marina Necula, cea mai sexy mamica din Romania - 2012, in direct prin skype, din Maldive, l-a cerut de barbat pe Dani Otil. Vezi reactia lui in materialul video de mai sus.

Romania a avut cea mai mica pondere a taxelor in Produsul Intern Brut din UE

Biroul de Statistica al OECD - Organizatia pentru Cooperare Economica si Dezvoltare - a centralizat ponderile in PIB Produsul Intern Brut) ale taxelor din tarile UE, din care rezulta ca Romania a avut cea mai mica pondere in anul 2014.

ZebraPay este compania romaneasca de software cu cea mai mare crestere in top INC. 5000 Europe

ZebraPay este compania romaneasca de software cu cea mai mare crestere din topul Inc. 5000 Europe, fiind clasata in primii 1% dintre nominalizati, cu o crestere de 983%, in ultimii 3 ani, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Cea mai completa cartografiere a emisferei sudice a Caii Lactee a fost terminata, anunta ESO

Observatorul Austral European ESO) a anuntat miercuri definitivarea celei mai detaliate cartografieri a ansamblului planului galactic vizibil din emisfera sudica, performanta care a fost posibila datorita telescopului APEX Atacama Pathfinder Experiment), amplasat la o altitudine de 5. 100 de metri in Desertul Atacama din Chile, informeaza Agerpres.

Cea mai veche piata a Calarasiului se modernizeaza. Cladirea-ruina, nereparata din anii 80, inca functioneaza

Aflata intr-o stare deplorabila de mai multi ani, prima piata a Calarasiului, aflata in centrul istoric, se afla pe lista investitiilor ce vor fi finantate in 2016 cu bani din excedentul bugetar. Aici autoritatile locale n-au mai investit aici niciun leu, speriate de faptul ca modernizarea face o gaura la buget de un milion de euro.

Cea mai puternica rugaciune a lui Arsenie Boca! Comunistii au interzis-o pentru ca facea minuni

Una dintre cele mai cunoscute rugaciuni a Parintelui Arsenie Boca a fost interzisa de comunisti si publicata dupa caderea regimului. Citeste si tu rugaciunea Parintelui Arsenie Boca si vei vedea ce.

Impresionant! Stela Enache si cea mai frumoasa amintire a vietii ei

A fost una dintre cele mai indragite cantarete inainte de 90, dar Stela Enache continua sa impresioneze prin tinuta eleganta pe care o afiseaza.

Faze Tari: Jobul de 270.000 de euro, cu trei luni de vacanta, pe care nu-l vrea nimeni; Vietile sexuale secrete ale marilor tirani. Mussolini ura monogamia; Ea este cea mai batrana pisica din lume. Cati ani are

Un adolescent rus a castigat o luna intr-un hotel din Moscova cu o actrita din filmele pentru adulti. Reactia mamei. Un adolescent. Toaleta unei printese din Thailanda a costat 40. 000 de dolari. Mai grav e ca nici macar nu a folosit-o!Printesa Thailandeza Maha Chakri Sirindhorn.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )