Libnet.ro
UNICEF

15:45

Ultima extravaganta corporatista: companiile din Romania fac petreceri de Craciun in Viena sau Cuba de 500-1.800 euro/persoana

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ultima extravaganta corporatista: companiile din Romania fac petreceri de Craciun in Viena sau Cuba de 500-1.800 euro/persoana

Pana unde poate ajunge extravaganta companiilor de sarbatori? Pana in Budapesta, Viena sau Cuba. Aici merg angajatii, clientii de top sau colaboratorii companiilor din Romania pentru petreceri de Craciun sau de sfarsit de an, o extravaganta care le. continuă pe Wall-Street Ro

Mircea Cartarescu, propus de Uniunea Scriitorilor din Romania pentru premiul Nobel pentru literatura

Mircea Cartarescu este scriitorul propus de Comitetul Director al Uniunii Scriitorilor din Romania pentru premiul Nobel pentru Literatura in 2015, informeaza Uniunea. Comitetul Director al Uniunii Scriitorilor din.

Ce companie TV din Romania a castigat drepturile de difuzare ale Ligii Campionilor si Ligii Europa 2015-2018

Drepturile de difuzare ale Ligii Campionilor si Ligii Europa, sezoanele 2015-2018, au fost castigate de compania Telekom Romania Communications. Meciurile din cupele europene vor putea fi vazute in reteaua de posturi Dolce Sport, care cuprinde 4 canale SD si 2 HD.

Unul din doi proprietari de IMM-uri din Romania vor controlul total al situatiei financiare a firmei

Aproape jumatate dintre proprietarii de IMM-uri din Romania 47%) sunt constant preocupati de situatia financiara a firmei si vor sa detina controlul total al administrarii afacerii, desi nu se simt pregatiti sa ia decizii financiare complexe, potrivit unui studiu realizat de Visa Europe despre comportamentul de plata al firmelor mici si mijlocii.

Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri, filmul de pe primul loc in SUA, prezent, de vineri, si pe ecranele din Romania

Filmul Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri/ The Hobbit: The Battle of the Five Armies, al treilea si ultimul din seria Hobbitul/ The Hobbit, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 56,22 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo. com. Pelicula poate fi vizionata si la noi in tara, incepand de vineri, 19 decembrie.

Top On The Move: Managerii din Romania care au crescut in functie la sfarsit de an

Sfarsitul anului aduce unora dintre manageri o schimbare in functie, un cadou de cariera pe care multe persoane si le-ar dori. Wall-Street. ro ti le prezinta pe cele mai importante din luna decembrie.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )