Libnet.ro
UNICEF

12:00

Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri, filmul de pe primul loc in SUA, prezent, de vineri, si pe ecranele din Romania

România Liberă România Liberă,
Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri, filmul de pe primul loc in SUA, prezent, de vineri, si pe ecranele din Romania

Filmul Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri/ The Hobbit: The Battle of the Five Armies, al treilea si ultimul din seria Hobbitul/ The Hobbit, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 56,22 de milioane de dolari, potrivit boxofficemojo. com. Pelicula poate fi vizionata si la noi in tara, incepand de vineri, 19 decembrie. continuă pe România Liberă

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri, ultimul film al trilogiei reprezinta 20% inspiratie, 80% disperare

Filmul The Hobbit: The Battle of the Five Armies/Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri are astazi premiera in cinematografele din Romania. Ultima parte a seriei ajunge in punctul in care o batalie finala de 45 de minute decide soarta Pamantului de Mijloc. Cu efecte speciale impresionante, rasturnari de situatie si o suita de confruntari, Peter Jackson face ultima plecaciune pe altarul lui J. Tolkien.

VIDEO Hobbitul a castigat batalia la box-office

Filmul Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri/ The Hobbit: The Battle of the Five Armies, al treilea si ultimul din seria Hobbitul/ The Hobbit, a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 56,22 de milioane de dolari.

Adrian Mutu, pe primul loc in topul transferurilor ratate de Chelsea

Adrian Mutu a reusit sa mai prinda primul loc intr-un top, desi a ajuns la 35 de ani, iar viitorul sau fotbalistic este incert. El se afla pe prima pozitie in topul transferurilor ratate de Chelsea Londra,.

Marcelo Bielsa, Mourinho al Frantei, dupa ce a incheiat pe primul loc in Ligue 1

Echipa Olympique Marseille a incheiat turul Ligue 1 pe primul a obtinut, duminica, titlul onorific de campioana de toamna in Franta, dupa ce a invins formatia OSC Lille, scor 2-1, in etapa a XIX-a a primului esalon francez.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )