Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ultima ora: Becali a incercat sa fuga din tara. Politia l-a oprit pe aeroport si risca inchisoarea intr-un nou dosar

Online Sport Online Sport,
Ultima ora: Becali a incercat sa fuga din tara. Politia l-a oprit pe aeroport si risca inchisoarea intr-un nou dosar

Gigi Becali a incercat sa paraseasca Romania, duminica seara in jurul orei 23:00, imediat dupa meciul Steaua-Viitorul Constanta, cu putine ore inaintea verdictului pe care il asteapta din partea Curtii Supreme in Dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Istoric: Vedeti aici istoricul Dosarului sechestrarii de persoane in care Becali a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare. continuă pe Online Sport

Ultima ora: Becali a incercat sa fuga din tara. Politia l-a oprit pe aeroport

Gigi Becali a incercat sa paraseasca Romania, duminica seara, imediat dupa meciul Steaua-Viitorul Constanta, cu putine ore inaintea verdictului pe care il asteapta din partea Curtii Supreme in Dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Peste 1,5 milioane de sirieni au fugit din tara de la inceperea conflictului

Mai mult de 1,5 milioane de sirieni au devenit refugiati de la inceperea conflictului, arata un bilant al Natiunilor Unite, citat de AFP. Din totalul celor au fugit din tara, aproximativ 473. 000 de refugiati.

Sistemul bolnav primeste lovitura de gratie. Ministrul Muncii: Am demarat un control la toate directiile din tara

Sistemul bolnav, care pune pe drumuri in fiecare an oamenii cu handicap permanent, pentru a fi evualuati de Comisia de Asistenta Sociala din Prahova, ar trebui sa primeasca astazi lovitura de gratie. Ministrul.

Cei mai buni sportivi cu dizabilitati din tara se intrec la Constanta.

In perioada 26 30 mai 2013 va avea loc la Constanta cea de-a treia editie a Trofeului Litoral si a XX-a editie a Jocurilor Nationale a persoanelor cu dizabilitati. Amploarea acestui eveniment este data de faptul ca la ambele competitii sportive s-au inscris 12 delegatii sportive din 11 judete ale tarii, precum si o echipa de baschet in scaun rulant din Bulgaria, Club Disabil Varna, astfel evenimentul capatand reprezentativitate internationala. Deschiderea va avea loc in data de 27 mai .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )