Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cei mai buni sportivi cu dizabilitati din tara se intrec la Constanta.

România Liberă România Liberă,
Cei mai buni sportivi cu dizabilitati din tara se intrec la Constanta.

In perioada 26 30 mai 2013 va avea loc la Constanta cea de-a treia editie a Trofeului Litoral si a XX-a editie a Jocurilor Nationale a persoanelor cu dizabilitati. Amploarea acestui eveniment este data de faptul ca la ambele competitii sportive s-au inscris 12 delegatii sportive din 11 judete ale tarii, precum si o echipa de baschet in scaun rulant din Bulgaria, Club Disabil Varna, astfel evenimentul capatand reprezentativitate internationala. Deschiderea va avea loc in data de 27 mai . continuă pe România Liberă

Kenya: Zeci de pacienti au fugit de la cel mai mare spital psihiatric din tara si sunt cautati de politisti

Circa 40 de pacienti cu boli mintale au evadat din Spitalul Psihiatric Mathari din Nairobi, cel mai mare din tara, paznicii nereusind sa ii opreasca, relateaza BBC. Politia a pornit in cautarea acestora, o parte dintre ei stiindu-se ca sunt violenti.

Copos: Am angajat o armata de avocati, cei mai buni. Mergem la TAS

George Copos sustine ca giulestenii vor recurge la toate caile de atac disponibile pentru ca Rapidul sa ramana in prima divizie.

Un roman in topul celor mai buni designeri din lume

Topul celor mai buni designeri din lume a fost alcatuit de Business Insider in urma recomandarilor cititorilor cat si recomandarile staff-ului, publicatia insasi fiind in topul celor mai citite publicatii online din intreaga lume. Afla cine e acest designer.

Romanii din Spania, cei mai numerosi imigranti, dar in scadere fata de 2012

Populatia romana din Spania era estimata, la 1 ianuarie, la 868. 635, fiind in continuare cea mai numeroasa a strainilor din aceasta tara, in ciuda scaderii de 3,2% fata de ianuarie 2012, arata datele.

Romanii, cei mai numerosi imigranti din Spania, dar in scadere fata de 2012

Populatia romana din Spania era estimata, la 1 ianuarie, la 868. 635, fiind in continuare cea mai numeroasa a strainilor din aceasta tara, in ciuda scaderii de 3,2% fata de ianuarie 2012, arata datele.

Justin Bieber si Chris Brown, cei mai detestati cantareti din America

Americanii au votat: cei mai detestati cantareti sunt Chris Brown si Justin Bieber, potrivit unui sondaj realizat de institutul Public Policy Polling in Statele Unite. Pe primul loc in Topul celor mai.

Justin Bieber si Chris Brown, cei mai detestati cantareti din America.

Americanii au votat: cei mai detestati cantareti sunt Chris Brown si Justin Bieber, potrivit unui sondaj realizat de institutul Public Policy Polling in Statele Unite, informeaza b1. ro. Pe primul loc in Topul celor mai detestati cantareti se afla, cu un procent de 57%, rapperul Chris Brown a carui popularitate a scazut in anul 2009 ca urmare a violentelor asupra Rihannei. Locul doi este ocupat de tanarul Justin Bieber care, la numai 19 ani, este prezent in presa mai mult pentru scandalurile .

FOTO: Cum arata cei mai HIDOSI pesti din lume. Ce ati face daca i-ati vedea?.

Desi zombie si extraterestrii par sa detina monopolul in mintile tuturor celor obsedati de monstri si personaje hidoase, unele dintre cele mai inspaimantatoare creaturi traiesc pe fundul marilor si oceanelor si i-ar ingrozi pana si pe cei mai curajosi exploratori. Din galeria foto de mai sus veti afla cum arata cei mai urati pesti din lume. Dati click pe imagini pentru a citi toate informatiile! TOP 5 cele mai vizualizate galerii foto din luna mai: 1. Au ajuns americanii pe Luna? 10 DOVEZI .

Unul din cei mai mari actori ai lumii: Ma gandesc la SINUCIDERE. Nu il voi lasa pe Dumnezeu sa aleaga pentru mine

In tinerete a fost unul din cei mai doriti si iubiti actori, iar filmele sale adunau in salile de cinematograf milioane de oameni. Acum, la batranete, Alain Delon se simte din ce in ce mai singur, chiar daca.

Alin Trasculescu, in fata magistratilor. Fostul deputat PDL afla astazi daca poate sa plece din tara

Procurorii DNA nu vor sa-l lase pe fostul deputat PDL Alin Trasculescu sa plece din tara. Astazi, magistratii de la Tribunalul Bucuresti trebuie sa se pronunte cu privire la interdictia de parasire a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )