Libnet.ro
UNICEF

11:15

ULTIMA ORA! CUTREMUR PUTERNIC in Romania: Zonele in care a fost RESIMTIT DIN PLIN

B1 B1,
ULTIMA ORA! CUTREMUR PUTERNIC in Romania: Zonele in care a fost RESIMTIT DIN PLIN

Un cutremur de magnitudine 4 s-a produs miercuri seara, in judetul Buzau, informeaza Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului. Seismul a avut loc la ora 22:41, la o ada. continuă pe B1

Decizie de ultima ora in procesul lui Dragnea. Instanta va pronunta sentinta pe 27 mai, la o zi dupa alegerile europarlamentare

Instanta va da verdictul in dosarul lui Liviu Dragnea pe 27 mai, fix la o zi dupa alegerile europarlamentare, au anuntat luni seara judecatorii. Update: Decizie de ultima ora in procesul lui Liviu Dragnea de.

Decizie de ultima ora in procesul lui Liviu Dragnea de la Curtea Suprema

Decizie de ultima ora in procesul lui Liviu Dragnea de la Curtea Suprema. Instanta a decis sa amane pronuntarea in cazul sefului PSD. Procurorul DNA a cerut in sala de sedinta pedeapsa medie pentru.

Cutremur in Romania, in urma cu putin timp. Cate grade a avut seismul

Uncutremur de magnitudinea de 4 grade pe scara Richter s-a produs miercuri seara in Buzau. Un seism s-a produs miercuri seara in judetul Buzau. Cutremurul a fost inregistrat la ora 22. 41, conform Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP) Seismul a avut loc in apropierea urmatoarelor orase: Nehoiu 16km), Covasna 31km), intorsura Buzaului 32km), Targu Secuiesc [] .

FURTUNA a facut PRAPAD in Capitala! Anunt de ULTIMA ORA de la ISU

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta anunta ca, pe str. Mircea Vulcanescu din Bucuresti, un copac a cazut pe o masina, motiv pentru care doi pietoni au fost raniti - ambii sunt constienti si vor fi tr.

Viorica Dancila, declaratii de ultima ora legate de referendum: Am spus ca merg. Dar eu sunt un om care respecta partidul

Premierul Dancila explica la Antena 3 de ce a afirmat ca va merge la referendum. Am spus ca merg la referendum, dar nu am spus modul in care voi vota. Acest lucru il vom stabili in interiorul.

Igor Dodon, nerabdator sa dizolve Parlamentul: Gest de ultima ora facut de presedintele pro-rus din Republica Moldova

Igor Dodon, presedintele pro-rus din Republica Moldova, vrea sa afle cand ar putea semna decretul pentru dizolvarea Parlamentului, motiv pentru care a sesizat Curtea Constitutionala, potrivit deschide. md. in.

GATA cu articolele de unica folosinta din plastic! Uniunea Europeana, decizie de ULTIMA ORA

Uniunea Europeana introduce o serie de masuri menite sa reduca deseurile marine provenite de la cele zece articole din plastic de unica folosinta care se gasesc cel mai frecvent pe plajele europene, precum si.

VREMEA. Anunt de ultima ora de la meteorologi

Astazi intra in vigoare un nou cod galben de ploi torentiale, vant si vijelii. Atentionarea este valabilade luni, 20 mai 2019, ora 12,00, si pana marti-dimineata, ora 6,00. in intervalul.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2859 seconds )