Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ludovic Orban, despre amanarea alegerilor legislative: Orice incercare de a prelungi mandatul actualului Parlament va genera consecinte negative pentru Romania (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre amanarea alegerilor legislative: Orice incercare de a prelungi mandatul actualului Parlament va genera consecinte negative pentru Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban este de parere ca o eventuala prelungire a mandatului actualului Parlament ar avea consecinte negative pentru Romania. Seful Guvernului a facut aceste precizari vineri, in contextul in. continuă pe B1

Iohannis, despre amanarea alegerilor parlamentare: Ar fi o incercare jalnica pentru diurna

Presedintele Klaus Iohannis nu este de acord cu amanarea alegerilor parlamentare: E incercarea jalnica a unor politicieni care stiu ca nu mai intra in Parlament, sa mai prinda cateva luni de diurna.

Ludovic Orban, despre alegerile parlamentare: Am stabilit calendarul de pregatire al alegerilor parlamentare. Voi conduce campania electorala (VIDEO)

Miercuri, la finalul sedintei BPN, premierul Ludovic Orban a declarat ca a stabilit calendarul alegerilor parlamentare si ca el va conduce campania electorala, fiind un lucru pe care si-l asuma in calitate de.

Ludovic Orban, despre problemele aparute la statia de metrou Eroilor 2, unde apa a curs din tavan: Orice fel de situatie care apare trebuie remediata de consortiul care a avut contractul (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat joi referitor la incidentul care a aparut la Statia de metrou Eroilor 2, situata pe noua Magistrala 5 Eroilor Drumul Taberei: Orice fel de situatie care apare trebuie.

Ludovic Orban, despre filmarea cu sacii de voturi: Marea bomba mediatica a fost un mare fas

Premierul Ludovic Orban a transmis, joi, in debutul sedintei de Guvern, felicitari ministrilor pentru organizarea alegerilor si a afirmat ca marea bomba mediatica a fost un mare fas. E o obisnuinta ca la postul respectiv de televiziune infractorii sa fie prezentati oameni cinstiti si oamenii cinstiti sa fie prezentati ca hoti, a declarat Orban.

Ludovic Orban, despre eventuale masuri in contextul numarului de cazuri de COVID-19 in Bucuresti: Nu am trecut de o rata de 1,5% (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferi o serie de declaratii jurnalistilor, in cursul zilei de joi. Presedintele PNL a discutat despre numarul alarmant al cazurilor de COVID-19, dar si despre masurile ce se impun pe.

Ludovic Orban, despre recordul de cazuri de COVID-19: Nu ignorati pericolul! Cu cat creste numarul de persoane infectate zilnic, cu atat riscul de aparitie a unor noi restrictii creste (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a facut apel la populatie sa nu ignore pericolul reprezentat de noul coronavirus si sa respecte regulile de protectie sanitara stabilite de autoritati. Cu cat creste numarul de.

VASILE DANCU, DESPRE AMANAREA ALEGERILOR: Guvernul trebuie sa prezinte o strategie; la noi se lucreaza cu metoda scenariilor

Guvernul ar trebui sa prezinte o strategie, respectiv trei scenarii, pentru perioada lunii decembrie, atunci cand ar trebui sa se tina alegerile, iar un proiect privind amanarea parlamentarelor ar trebui discutat in regim de urgenta, considera presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu.

Radu Banciu, despre amanarea alegerilor: PSD ar vrea, dar nici daca se amana nu e foarte rau. Ei pot treaca cu japca legea pensiilor si sa-i incuie rau pe liberali

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu amanafrea alegerilor parlamentare, care ar trebui sa aiba loc in decembrie. Jurnalistul a explicat ca este posibil ca atat PNL-ul si.

LUDOVIC ORBAN: Profesorii care refuza sa predea online nu mai au ce cauta in sistemul de educatie

Profesorii care refuza sa predea online nu mai au ce cauta in sistemul de educatie, a declarat, astazi, premierul Ludovic Orban, care a subliniat ca dascalii au obligatia sa se adapteze la orice situatie.

Ludovic Orban, dupa decizia CCR: Daca Parlamentul nu poate stabili data alegerilor, ca nu vin parlamentarii la cvorum si nu se poate adopta legea, ei nu raspund. Si raman in functie. Ce faci? (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca i se pare stranie si ciudata decizia Curtii Constitutionale de a da Parlamentului dreptul sa stabileasca data alegerilor legislative. Orban a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )