Libnet.ro
UNICEF

20:00

ULTIMA ORA Zece bebelusi nascuti la Spitalul Municipal Timisoara, confirmati cu coronavirus

Hotnews Hotnews,
 ULTIMA ORA Zece bebelusi nascuti la Spitalul Municipal Timisoara, confirmati cu coronavirus

Zece bebelusi nascuti la Spitalul Municipal Timisoara au fost confirmati cu coronavirus, in timp ce pentru mamele acestora testele la COVID-19 au fost negative. Autoritatile precizeaza ca 9 mame impreuna cu nou-nascutii au fost externate deja, in perioada 2- 4 aprilie, in unitatea sanitara fiind in continuare internata o singura mama. Reamintim ca maternitatea a fost in carantina, iar 25 de cadre medicale si de paciente internate acolo au fost confirmate cu coronavirus. continuă pe Hotnews

Zece bebelusi nascuti la Maternitatea Odobescu din Timisoara, infectati cu coronavirus

Zece bebelusi nascuti la Maternitatea Odobescu din Timisoara sunt suspecti de infectare cu coronavirus, testele pentru ei urmand sa fie reluate. La aceeasi maternitate, 25 de persoane - personal medical si paciente, au fost infectate cu coronavirus.

Nelu Tataru cere verificari la Spitalul Municipal Timisoara dupa ce zece nou nascuti au fost depistati pozitiv la COVID-19

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii a solicitat Directiei de Sanatate Publica Timis sa ancheteze cazul imbolnavirilor cu COVID-19 a unor noi nascuti, la Spitalul Municipal. Grupul de Comunicare.

Nelu Tataru cere verificari la Spitalul Municipal Timisoara dupa ce mai multi nou nascuti au fost depistati pozitiv la COVID-19

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii a solicitat Directiei de Sanatate Publica Timisoara sa ancheteze cazul imbolnavirilor cu COVID-19 a unor noi nascuti, la Spitalul Municipal. Grupul de Comunicare.

CORONAVIRUS |Spitalul Municipal din Campulung Moldovenesc si pavilionul central al Spitalului din Falticeni au fost inchise: Peste 100 de cadre medicale, infectate cu COVID-19 (VIDEO)

In plina pandemie de COVID-19, spitalele din Suceava cad unul dupa altul. Spitalul Municipal din Campulung Moldovenesc a fost inchis dupa ce 67 de angajati si sapte pacienti au fost confirmati pozitiv cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )