Libnet.ro
UNICEF

23:45

Zece bebelusi nascuti la Maternitatea Odobescu din Timisoara, infectati cu coronavirus

Adevărul Adevărul,
Zece bebelusi nascuti la Maternitatea Odobescu din Timisoara, infectati cu coronavirus

Zece bebelusi nascuti la Maternitatea Odobescu din Timisoara sunt suspecti de infectare cu coronavirus, testele pentru ei urmand sa fie reluate. La aceeasi maternitate, 25 de persoane - personal medical si paciente, au fost infectate cu coronavirus. continuă pe Adevărul

Maternitatea Odobescu din Timisoara isi restrange activitatea, dupa ce 25 de persoane au fost depistate COVID pozitiv

Activitatea sectiilor de obstetrica-ginecologie si neonatologie ale Clinicii Dr. Dumitru Popescu maternitatea Odobescu) a Spitalului Municipal Timisoara va fi restransa, fiind asigurate doar urgentele, dupa ce 25 de persoane - cadre medicale, lehuze si o gravida - au fost confirmate cu COVID-19, potrivit informatiilor furnizate, duminica, de Directia de Sanatate Publica DSP) Timis.

ULTIMA ORA Zece bebelusi nascuti la Spitalul Municipal Timisoara, confirmati cu coronavirus

Zece bebelusi nascuti la Spitalul Municipal Timisoara au fost confirmati cu coronavirus, in timp ce pentru mamele acestora testele la COVID-19 au fost negative. Autoritatile precizeaza ca 9 mame impreuna cu nou-nascutii au fost externate deja, in perioada 2- 4 aprilie, in unitatea sanitara fiind in continuare internata o singura mama. Reamintim ca maternitatea a fost in carantina, iar 25 de cadre medicale si de paciente internate acolo au fost confirmate cu coronavirus.

11 nou-nascuti de la maternitatea Odobescu din Timisoara, confirmati cu coronavirus. Micutii s-ar fi infectat de la asistentele care i-au ingrijit

11 nou-nascuti de la maternitatea Odobescu din Timisoara au fost confirmati cu COVID-19.

Maternitatea Odobescu din Timisoara isi restrange activitatea, dupa ce 25 de persoane au fost depistate cu Covid-19

Activitatea sectiilor de obstetrica-ginecologie si neonatologie ale Clinicii Dr. Dumitru Popescu maternitatea Odobescu) a Spitalului Municipal Timisoara va fi restransa, fiind asigurate doar urgentele, dupa ce 25 de persoane - cadre medicale, lehuze si o gravida - au fost confirmate cu Covid-19, potrivit informatiilor furnizate, duminica, de Directia de Sanatate Publica DSP) Timis.

BREAKING |10 bebelusi au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus intr-o maternitate din Timisoara

ALERTA! in maternitatea Odobescu din Timisoara au fost inregistrati 10 bebelusi infectati cu noul Coronavirus. Noua dintre acestia au fost externati, iar unul se afla inca internat.

inca trei asistente confirmate pozitiv cu coronavirus la Maternitatea din Timisoara

Inca trei asistente de la Maternitatea din Timisoara au fost infectate cu coronavirus.

VIDEO Doua persoane, luate pe sus de jandarmi, in timp ce tipa, si duse cu forta intr-un centru de carantina din Timisoara

Scandal in fata unui centru de carantina din Timisoara. Doua persoane, barbat si femeie, au fost luate pe sus de jandarmi si bagate cu forta in curtea centrului de carantina, dupa ce au venit din strainatate si au refuzat sa intre in carantina, scrie tion. ro. in imaginile devenite virale poate fi vazut si un copil care plange.

Medicul-erou din Timisoara a dezvaluit secretul reusitei sale in lupta cu COVID-19: Niciun medic nu a fost infectat, iar bolnavii de se vindeca pe banda rulanta

Virgil Musta a impus reguli stricte in spitalul din Timisoara cu ajutorul carora a reusit sa tina piept coronavirusului. Astfel niciun cadru medical nu a fost infectat, dar si pacientii se vindeca cu rapiditate.

Nelu Tataru cere verificari la Spitalul Municipal Timisoara dupa ce zece nou nascuti au fost depistati pozitiv la COVID-19

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii a solicitat Directiei de Sanatate Publica Timis sa ancheteze cazul imbolnavirilor cu COVID-19 a unor noi nascuti, la Spitalul Municipal. Grupul de Comunicare.

Marturia cutremuratoare a unui asistent social din Timisoara: Plangeam in hohote, e asa o tragedie!

Sefa Directiei de Asistenta Soviala, Rodica Surducan, a facut marturii sfasietoare despre cazurile pe care le vede zi de zi in Timisoara. Aceasta a vorbit despre cazul unei batrane de 91 de ani a carei dorinta era sa isi vada fiul de 74 de ani care se afla in faza terminala la OncoHelp.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )