Libnet.ro
UNICEF

07:00

Astazi este ultima zi pentru depunerea candidaturilor la alegerilor locale. Cine s-a inscris in cursa pentru Primaria Capitalei

Adevărul Adevărul,
Astazi este ultima zi pentru depunerea candidaturilor la alegerilor locale. Cine s-a inscris in cursa pentru Primaria Capitalei

Termenul pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale din 27 septembrie se incheie marti. Potrivit calendarului transmis de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) ramanerea definitiva a candidaturilor va fi pe 24 august, iar campania electorala incepe pe 28 august. continuă pe Adevărul

Ultima zi pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale. Cum arata calendarul si cine s-a inscris in cursa pentru Primaria Capitalei

Calendarul anuntat de catre Autoritatea Electorala Permanenta arata ca marti, 18 august, se incheie termenul pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale. Daca data de 24 august a fost stabilita pentru.

Astazi este ultima zi de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale

Termenul pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale din 27 septembrie se incheie azi. Potrivit calendarului transmis de Autoritatea Electorala Permanenta AEP), ramanerea definitiva a candidaturilor va fi pe 24 august, iar campania electorala incepe pe 28 august.

Comisia juridica a Senatului a adoptat raport de respingere pe proiectul USR privind desfasurarea alegerilor locale timp de doua zile

Comisia juridica a Senatului a adoptat marti un raport de respingere la proiectul de lege al senatoarei USR Florina Presada care prevede desfasurarea alegerilor locale timp de doua zile, pe 26 si 27 septembrie. Senatul este prim for sesizat pe initiativa legislativa.

Traseismul politic ia amploare inaintea alegerilor locale. PNL a atras in ultimele zile peste 120 de primari de la PSD

Traseismul politic ia amploare inaintea alegerilor locale. Partidul premierului Ludovic Orban a atras, in doar cateva zile, peste 120 de primari de la PSD prin intelegeri ascunse, oferte si promisiuni. Si in 2014, PSD, aflat la guvernare, acapara sute de primari in baza ordonantei 55, care permitea migratia alesilor locali.

Schimbare majora in piata auto din Romania. Cat de mare este cresterea pentru aceste masini

In plina pandemie de coronvirus, in primele sapte luni ale anului 2020, romanii au achizitionat 3. 772 de autoturisme ecologice, in fapt, o majorare a vanzarilor de 3,57% fata de aceeasi perioada din 2019, atunci cand numarul achizitiilor a fost de 3. 642 de unitati. Schimbare majora in piata auto din Romania La data de 31 iulie .

Motiunea de cenzura definitie si regulament. De cate voturi este nevoie pentru a cadea guvernul

Hotararea unei adunari, aprobata prin vot, prin intermediul careia, aceasta ii exprima atitudinea, doleantele sau revendicarile in anumite probleme majore, poarta denumirea de motiune. Aceasta difera de la stat la stat, iar practic si aplicabil zilelor noastre, asta reprezinta instrumentul democratic prin care Parlamentul sanctioneaza Guvernul. Definitia si regulamentul motiunii de cenzura voturile necesare .

FOTOGALERIE Promisiunile pe care candidatii la Primaria Bucuresti le-au facut in ultimii 30 de ani si ce s-a ales din ele Radiografia alegerilor locale de la Revolutie incoace

In cei 30 de ani care au trecut de la Revolutie, bucurestenii si-au ales primarul general de 9 ori. Pana in 2012, primarii au fost alesi in doua, chiar trei tururi de scrutin, apoi in timpul guvernarii Boc s-a decis alegeri locale intr-un singur tur. in primii 15 ani de la revolutie cele mai importante probleme ale orasului erau gropile din asfalt, mizeria, alimentarea precara cu apa si energie termica, lipsa locurilor de parcare, lipsa locuintelor sociale, maidanezii, chioscurile, aglomeratia din mijloacele de transport in comun, lipsa unei sosele de centura functionale. La fiecare 4 ani, candidatii au promis ca rezolva aceste probleme. Din pacate, s-a facut extrem de putin. Marti expira termenul termenul de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale, cursa in care principalii candidati inscrisi sunt Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu.

incep lucrarile la A0. Ludovic Orban: Aceasta autostrada de centura este vitala pentru Bucuresti. Traficul de tranzit in Capitala este de 20% (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat marti, cand incep oficial lucrarile de constructie pe A0, caBucurestiul are nevoie de autostrada de centura, nu de astazi, nu de ieri, de cel putin 15 ani de zi.

Piata din tara noastra este ofertanta pentru fintech-uri

Interviu cu Radu Ciorba, fondatorul Volt Reporter: Cum functioneaza, concret, aplicatia Volt? Radu Ciorba: Volt este ca o aplicatie de chatting, doar ca in loc sa trimiti gif-uri si emoticoane, trimiti bani. Aplicatia noastra le permite utilizatorilor sa realizeze transferuri de bani din si catre orice card bancar emis in Romania, direct de pe smartphone.

Un subcontractor Facebook este anchetat pentru ca a poluat Oceanul Pacific

Un subcontractor Facebook este anchetat de autoritatile din Oregon, deoarece compania ar fi abandonat pe fundul oceanului echipamente care polueaza. Facebook nu vrea sa le extraga, ci sa le ingroape pe fundul Oceanului Pacific, transmite Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )