Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultimele imagini cu Vladimir Gaitan in viata. Actorul era de nerecunoscut

B1 B1,
Ultimele imagini cu Vladimir Gaitan in viata. Actorul era de nerecunoscut

Vladimir Gaitan era de nerecunoscut in ultimele luni de viata. Marele actor slabise foarte multnu mai semana deloc cu imaginea iconica atat de cunoscuta de fani. Vladimir Gaitan a. continuă pe B1

Cine este fiica lui Vladimir Gaitan. E tot actrita: cei doi au jucat impreuna la teatru

Vladimir Gaitan a murit marti, fiind grav bolnav. Actorul era acasa la pat de mai multe luni de zile. in luna aprilie el a refuzat sa mai stea internat in spital, dorindu-si sa petreaca ultima perioada din viata alaturi de familie. Fiica lui Vladimir Gaitan este tot actrita Actorul avea doi copii, un fiu stabilit .

A murit actorul Vladimir Gaitan. Tragedie fara margini in Romania

Veste tragica in teatrul si in cinematografia romana. Marele actor Vladimir Gaitan a murit, potrivit Realitatea Plus. Acesta suferea de mai multi ani de cancer. Actorul avea varsta de 73 de ani. A murit actorul Vladimir Gaitan Actorul Vladimir Gaitan s-a stins atazi din viata. Actorul a murit acasa, nu la spital. M-ati surprins putin.

Ultimul interviu dat de Vladimir Gaitan. Ce a spus despre boala crunta prin care trecea si ce le-a transmis copiilor

In aceasta seara teatrul si cinematografia romaneasca este mai saraca. Actorul Vladimir Gaitan s-a stins din viata, dupa o lupta crancena cu o boala care l-a macinat de cativa ani. Ultimii ani din viata si i-a dus cu greu, incercand sa treaca peste boala crunta de care suferea. Vladimir Gaitan si ultimul interviu De-a lungul .

Actorul Vladimir Gaitan a incetat din viata pierzand lupta cu cancerul

Cunoscutul actor Vladimir Gaitan a decedat marti ca urmare a unei lungi suferinte provocate de un cncer limfatic. Actorul, in varsta de 73 de ani, a jucat in peste 100 de filme si piese de teatru.

Marele actor Vladimir Gaitan s-a stins din viata. Avea 73 de ani

Actorul roman, Vladimir Gaitan, cunoscut pentru rolul sau dinReconstituirea, a decedat, marti seara, la varsta de 73 de ani. Se pare ca acesta suferea de o boala.

FOTO A murit Vladimir Gaitan. Actorul avea 73 de ani

Actorul Vladimir Gaitan a murit marti seara. Artistul avea 73 de ani. Gaitan a debutat in cinematografie in 1969, la doar 22 de ani.

NEWS ALERT. Doliu pe scena teatrului romanesc. A murit actorul Vladimir Gaitan

Actorul Vladimir Gaitan a murit marti, la varsta de 73 de ani, conform anuntului facut de bunul sau .

Vladimir Gaitan si filmul cenzurat de comunisti. Ce s-a intamplat: de ce l-au interzis

Actorul Vladimir Gaitan a murit astazi, 10 noiembrie, dupa o lunga suferinta. Acesta suferea de cancer limfatic. A jucat in numeroase, filme, piese de teatru, dar si telenovele. Filmul interzis de comunisti in care a jucat Vladimir Gaitan in Reconstituirea, filmul care a provocat, in anul 1970, convocarea unei sedinte restranse a Secretariatului Partidului Comunist .

A murit Vladimir Gaitan. Actorul avea 73 de ani

Actorul Vladimir Gaitan a murit, in aceasta seara, la varsta de 73 de ani. Acesta suferea de o boala incurabila care l-a macinat ani de zile, iar in ultima perioada, starea sa de sanatate s-a inrautatit.

Vladimir Gaitan, amintiri savuroase de la filmarile pentru Reconstituirea

Actorul Vladimir Gaitan a murit, marti, la 73 de ani. Artistul, care a avut peste o suta de roluri, povestea in 2018 detaliile din culisele filmarilor pentru Reconstituirea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )