Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ultimul film din seria James Bond, 007: Coordonata Skyfall, de vineri pe marile ecrane romanesti

Hotnews Hotnews,
Ultimul film din seria James Bond, 007: Coordonata Skyfall, de vineri pe marile ecrane romanesti

Filmul 007: Coordonata Skyfall, cu Daniel Craig in rolul celebrului agent britanic James Bond, are premiera pe marile ecrane romanesti vineri, informeaza distribuitorul, Forum Film Romania, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Lansare regala a noului film James Bond, la Londra! Printul Charles si Camilla, alaturi de Agentul 007!

Cel mai nou film din seria James Bond, Skyfall, a avut parte de o premiera de exceptie, aseara, la Londra. Printre cei prezenti s-au numarat si Printul Charles si Camilla, alaturi de numeroase vedete printre care si Penelope Cruz si Javier Bardem. Daniel Craig a fost insotit de sotia sa, Rachel Weisz, iar din peisaj nu au lipsit nici fetele James Bond, Berenice Marlohe si Naomi Harris. Continue reading .

Sexy si fatale! Iata ce tinute au afisat starurile la premiera James Bond de la Londra!

Cel mai nou film din seria James Bond, ,,Skyfall, a avut premiera zilele trecute, la Londra. Printre celebritatile care au luat parte la acest eveniment s-au numarat si Rachel Weisz, Daniel Craig, Naomi Campbell sau Printul Charles, care au afisat tinute uimitoare. Iata cum s-au imbracat vedetele la premiera filmului Continue reading .

Esti fan James Bond? Iata cum poti intra in posesia unor obiecte de colectie!

Postere care au promovat minunata serie de filme ,,James Bond au fost scoase la licitatie, alaturi de fotografii rare, scripturi si alte lucruri memorabile care acopera intreaga filmografie a acestui agent secret de renume mondial Continue reading .

Top 10 al celor mai hazlii gadget-uri James Bond (VIDEO)

James Bond este un agent secret care are, pe langa arma si masina sofisticata, cate un gadget pentru fiecare ocazie prin care trece, indiferent cat de bizara ar fi. Si daca multe din aceste jucarii sunt.

Documentarul Decoding Dacia, ultimul film al lui Nicholas Dimancescu, in premiera la Boston

Decoding Dacia/ Descifrand mostenirea dacica, ultimul film al lui Nicholas Dimancescu, fiul consulului onorific al Romaniei Dan Dimancescu, decedat in 2011 intr-un accident in Muntii Sureanu, are premiera americana pe 15 noiembrie la Boston, dupa ce miercuri seara a fost prezentat in Capitala, potrivit Mediafax. Intre filmele anterioare regizate de Nicholas Dimancescu s-au numarat Cota 789, despre amintirile bunicului sau, participant la Primul Razboi Mondial, si Cavalerii cerului, despre raidurile americanilor deasupra Bucurestiului. Despre ambele filme au aparut articole in revista National Geographic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )