Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ultimul meci din prima etapa a Ligii I decide liderul si lanterna rosie: Poli Timisoara - Pandurii 0-1

Adevărul Adevărul,
Ultimul meci din prima etapa a Ligii I decide liderul si lanterna rosie: Poli Timisoara - Pandurii 0-1

Formatia Pandurii Targu Jiu a invins, luni seara, in deplasare, cu scorul de 1-0 0-0), echipa ACS Poli Timisoara, in ultimul meci al etapei inaugurale a Ligii I, obtinand prima victorie a actualei editii de campionat, dupa ce in celelalte sase partide s-au inregistrat remize. continuă pe Adevărul

Mirel Radoi, dupa semiesecul din prima etapa al Stelei: Ne lipseste golul

Antrenorul Stelei a comentat semi-esecul de pe teren propriu in fata Petrolului in prima etapa a Ligii I, 0-0. Cred ca am facut un joc bun, insa ne-a lipsit acel ceva, acel plus. De multe ori am avut o.

Rezultatele inregistrate in prima etapa a Ligii I

Rezultatele inregistrate in partidele disputate, vineri, sambata si duminica, in prima etapa a Ligii I si programul celorlalte meciuri, in articol.

Egal intre Astra si Concordia, in prima etapa a Ligii 1

Formatia Astra Giurgiu a incheiat la egalitate, scor 2-2 1-1), meciul sustinut, vineri, pe teren propriu, in compania echipei Concordia Chiajna, in prima etapa a sezonului 2015/2016 al Ligii I, scrie.

inca o remiza in prima etapa a Ligii I: CS Universitatea Craiova - FC Botosani 0-0

Echipele romanesti nu mai stiu sa castige. Cinci meciuri s-au disputat in prima etapa, inregistrandu-se tot atatea remize. Ceea ce arata ca valorile sunt sensibil egale in Liga I.

Prima victorie a editiei 2015/2016 a Ligii I: ACS Poli - Pandurii 0-1, in ultimul meci al etapei I

Formatia Pandurii Targu Jiu a invins, luni seara, in deplasare, cu scorul de 1-0 0-0), echipa ACS Poli Timisoara, in ultimul meci al etapei inaugurale a Ligii I, obtinand prima victorie a actualei editii de campionat, dupa ce in celelalte sase partide s-au inregistrat remize.

Fotbal de Dosarele X: un locuitor din Harlau poate da lovitura daca si ultimul meci din Liga 1 se termina la egalitate

Sase egaluri s-au consemnat in primele sase meciuri ale Ligii I, un record greu de batut. Un parior inspirat ar putea da lovitura daca si meciul dintre Poli Timisoara si Pandurii se incheie tot remiza.

Astra Giurgiu - Concordia Chiajna 2-2, in prima etapa a Ligii I

Astra Giurgiu a terminat la egalitate, scor 2-2 , 1-1 la pauza) meciul sustinut, vineri seara, in compania echipei Concordia Chiajna.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )