Libnet.ro
UNICEF

12:45

Una dintre cele mai puternice femei de afaceri din lume vine in Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Una dintre cele mai puternice femei de afaceri din lume vine in Romania

Saptamana aceasta este asteptata vizita Patricia Woertz, una dintre cele mai puternice femei de afaceri din lume, in contextul in care ProcterGamble a cumparat un teren de 25 de hectare la Urlati , unde se afla fabrica de sampon, si ar putea. continuă pe Wall-Street Ro

ProcterGamble a cumparat terenul pe care se afla fabrica de sampoane din Urlati. Se pregateste o noua investitie

ProcterGamble a cumparat un teren de 25 de hectare la Urlati, unde se afla fabrica de sampon, si ar putea investi intr-un depozit si o alta fabrica, saptamana viitoare fiind asteptata vizita vicepresedintelui Patricia Woertz, una dintre cele mai puternice femei de afaceri din lume.

Gianina Carbunariu, una dintre cele mai apreciate regizoare de teatru, vine la Adevarul Live

Invitata de astazi a lui Cezar Paul-Badescu, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, este regizoarea de teatru Gianina Carbunariu.

Mafia italiana, venituri mai mari, in 2013, decatMcDonalds si Deutsche Bank la un loc

Una dintre cele mai renumite grupari mafiote din Italia, Ndrangheta, a inregistrat in 2013 venituri mai mari decat McDonalds si Deutsche Bank impreuna, informeaza un studiu prezentat la Bruxelles de Giovanni Brauzzi, director pentru politici de securitate in cadrul Ministerul italian de Externe.

Mafia italiana este o uniune mai profitabila decat cea a Europei

Una dintre cele mai renumite grupari mafiote din Italia, Ndrangheta, a inregistrat in 2013 venituri mai mari decat McDonalds si Deutsche Bank impreuna, informeaza un studiu prezentat la Bruxelles de Giovanni Brauzzi, director pentru politici de securitate in cadrul Ministerul italian de Externe.

Proprietarul celui mai mare lant hotelier din Ibiza, acuzat de cea mai mare frauda din istoria Spaniei - 14,5 milioane de euro

Omul de afaceri spaniol Fernando Ferre Cardo, proprietarul celui mai mare lant hotelier din Ibiza, este acuzat ca ar fi comis cea mai mare frauda din istoria Spaniei - 14,5 milioane euro, procesul sau incepand.

Proprietarul celui mai mare lant hotelier din Ibiza, acuzat de cea mai mare frauda din ...

Astazi a inceput, in Ibiza, procesul omului de afaceri spaniol, Fernando Ferre Cardo, acuzat ca ar fi comis cea mai mare frauda din istoria Spaniei 14,5 milioane de euro, anunta El Pais. Cardo este propietarul celui mai mare lant hotelier din insula, Grupul Playa Sol, cu 11. 000 de spatii de cazare in 40 de hoteluri si blocuri de apartamente, care pe timpul verii avea 1. 000 de angajati. Procuratura il acuza pe acesta ca nu si-a platit impozitele si ca si-a exploatat angajatii, pe care .

Comisia Europeana: in Romania s-au inregistrat, in 2013, cele mai multe decese rutiere la un milion de locuitori

In Romania s-au inregistrat, anul trecut, cele mai multe decese rutiere la un milion de locuitori din Uniunea Europeana, respectiv 92. Asta desi numarul este in scadere fata de 2012, cand au fost 101 decese.

CE: in Romania s-au inregistrat, in 2013, cele mai multe decese rutiere.

In Romania s-au inregistrat, anul trecut, cele mai multe decese rutiere la un milion de locuitori - 92 - din Uniunea Europeana, arata o statistica preliminara publicata, luni, de Comisia Europeana si citat de Mediafax. Comisia Europeana informeaza ca 2013 este al doilea an consecutiv in care s-a inregistrat o scadere impresionanta a numarului de persoane ucise pe soselele Europei. Astfel, conform cifrelor preliminare, numarul deceselor rutiere a scazut cu 8% in comparatie cu 2012, dupa o .

VIDEO Frozen a devenit filmul de animatie cu cele mai mari incasari din istorie

Lungmetrajul Regatul de gheata/ Frozen, produs de studiourile Disney, a devenit filmul de animatie cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei, au anuntat, duminica, producatorii acestei pelicule care a depasit pragul de 1 miliard de dolari din biletele vandute pe plan mondial.

Rusal are cele mai mari pierderi din 2008

United Co. Rusal, cel mai mare producator mondial de aluminiu, a raportat, pentru 2013, cea mai mare pierdere anuala din 2008, ca urmare a deprecierii valorii activelor sale in urma declinului pretului metalului industrial.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )