Libnet.ro
UNICEF

23:15

Unde merg banii dupa rectificarea bugetara. Care sunt romanii care vor primi bani in plus

Playtech Playtech,
Unde merg banii dupa rectificarea bugetara. Care sunt romanii care vor primi bani in plus

Florin Citu, Ministrul Finantelor a postat pe pagina personala de socializare sumele pe care ministerele le vor primi in urma rectificarii bugetare. Ce romani vor primi bani in urma rectificarii bugetare Transparenta si Profesionalism. Este foarte important sa stiti in ce sectoare ale economiei au fost alocati mai multi bani in 2020 fata de bugetul . continuă pe Playtech

BNR, alaturi de alte 4 institutii demareaza Strategia Nationala de Educatie Financiara, dupa alerta venita din partea unui studiu OECD. Vezi care sunt consecintele politice ale unei educatii financiare precare

Pentru realizarea acestei strategii BNR, ASF, Ministerul Educatiei, Finantele si Asociatia Romana a Bancilor au semnat un protocol prin care au instituit Comitetul pentru educatie financiara, organism care a beneficiat de asistenta de specialitate acordata prin programul Dutch Constituency de catre Ministerul de Finante al Olandei. Strategia va avea la baza, printre altele, un studiul realizat in acest an de catre OECD care analizeaza nivelul de educatie financiara al adultilor din cele 7 state cuprinse in proiect: Bulgaria, Croatia, Georgia, Macedonia de Nord, Moldova, Muntenegru si Romania. Vezi care sunt capitolele la care Romania se plaseaza modest in domeniul educatiei financiare, comparativ cu alte state si care sunt consecintele politice ale unei educatii financiare precare.

Alerta meteo ANM. Vin ploile in jumatate din Romania. Care sunt zonele afectate

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis trei avertizari cod portocaliu si cod galben de ploi valabile pentru mai multe judete din tara. Sunt anuntate ploi torentiale in jumatate din tara noastra. Care vor fi zonele afectate, vedeti un pic mai jos. Alerte meteo ANM. Ploua in jumatate din Romania. Ce sunt vor fi afectate .

Medicul Virgil Musta: O zi de spitalizare poate salva viata unui pacient cu COVID-19 in cateva ore, boala poate evolua catre o forma severa. Care sunt semnele

O zi de spitalizare le poate salva viata pacientilor diagnosticati cu COVID-19, pentru ca exista pericolul ca, in doar cateva ore, boala sa evolueze catre o forma severa, afirma medicul Virgil Musta, coordonatorul Spitalului COVID din Timisoara, care explica si care sunt semnele ce arata ca boala poate evolua spre o forma grava.

Curs valutar BNR pentru miercuri, 19 august 2020. Care sunt valutele pentru azi?

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat un nou curs valutar pentru azi, 19 august. Care sunt cotatiile pentru miercuri si cat este Indicele ROBOR? Curs valutar BNR pentru miercuri, 19 august Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au emis un nou curs pentru ziua de miercuri, 19 august. Noile cotatii ale .

Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania. Care sunt judetele afectate

Vremea se strica, iar meteorologii au emis atentionari de furtuni. Pana astazi la pranz, in jumatatea de vest a teritoriului, avem cod galben, iar in 10 judete din Banat, Crisana, vestul Olteniei si al Transilvaniei s-a emis cod portocaliu. Alerta meteo ANM: judetele afectate Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis o .

Ce elevi vor primi tabletele din partea Guvernului. Care sunt criteriile

Ordinul prin care se aproba necesarul de 250,000 de dispozitive electronice conectate la internet a fost semnat de Ministrul Educatiei, Monica Anisie. Dispozitivele vor fi distribuite elevilor din Romania prin programul Scoala de Acasa. Care sunt criteriile prin care elevii vor primi tablete din partea Guvernului Ordinul a fost deja distribuit catre inspectoratele scolare judetene .

BOGDAN GHEORGIU: Ministerul Culturii a obtinut la rectificarea bugetara peste 95 de milioane de lei

Bogdan Gheorghiu, ministrul Culturii, a precizat astazi ca ministerul pe care il conduce a obtinut peste 95 de milioane de lei la recenta rectificare bugetara si ca o parte din acestia vor fi folositi pentru asigurarea infrastructurii culturale in Timisoara, care urmeaza sa detina titlul de Capitala Europeana a Culturii.

Care sunt sansele de a te infecta cu coronavirusul in timpul unui zbor cu avionul, potrivit unui profesor de statistica de la MIT

Sa stai inghesuit in mijocul unui numar mare de oameni, la bordul unui avion, ar putea sa para riscant in aceasta perioada, noteaza CNN. Dar, potrivit unor experti care se bazeaza pe cazurile documentate de transmitere in timpul zborului, sansele de a lua noul coronavirus in acest fel sunt relativ mici.

Monica Anisie: Elevii pot opta pentru invatamantul online. Care sunt conditiile

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca elevii pot opta pentru invatamantul online in cazul in care considera ca mersul la scoala prezinta un risc pentru ei sau familie. Decizia in acest caz ar trebui sa fie luata de catre parinti si medicul de familie.

Care sunt formele corecte ale unor verbe pe care le folosim des

Legea va apare, sau legea va aparea? Veniturile angajatilor vor scade sau vor scadea? Vedem impreuna formele corecte ale acestor verbe de conjugarea a doua care pot fi foarte inselatoare. Proiectul de lege va prevede pedepse mai dure pentru agresori, sau va prevedea pedepse mai dure? Sunt verbe care au un comportament similar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )