Libnet.ro
UNICEF

16:15

BOGDAN GHEORGIU: Ministerul Culturii a obtinut la rectificarea bugetara peste 95 de milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BOGDAN GHEORGIU: Ministerul Culturii a obtinut la rectificarea bugetara peste 95 de milioane de lei

Bogdan Gheorghiu, ministrul Culturii, a precizat astazi ca ministerul pe care il conduce a obtinut peste 95 de milioane de lei la recenta rectificare bugetara si ca o parte din acestia vor fi folositi pentru asigurarea infrastructurii culturale in Timisoara, care urmeaza sa detina titlul de Capitala Europeana a Culturii. continuă pe Ziarul Bursa

Unde merg banii dupa rectificarea bugetara. Care sunt romanii care vor primi bani in plus

Florin Citu, Ministrul Finantelor a postat pe pagina personala de socializare sumele pe care ministerele le vor primi in urma rectificarii bugetare. Ce romani vor primi bani in urma rectificarii bugetare Transparenta si Profesionalism. Este foarte important sa stiti in ce sectoare ale economiei au fost alocati mai multi bani in 2020 fata de bugetul .

MINISTERUL CULTURII: Finalizarea infiintarii Muzeului Revolutiei si sediului Centrului National al Dansului - in 2023

Guvernul, prin Ministerul Culturii si Ministerul Finantelor Publice, a aprobat, cu acordul Bancii de Dezvoltare a Consiliului Europei BDCE), extinderea, pana la 30 iunie 2023, a termenului de finalizare a infiintarii Muzeului National al Revolutiei din Romania de la Timisoara si de reabilitare a Salii Omnia din Bucuresti pentru a gazdui Centrul National al Dansului.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )