Libnet.ro
UNICEF

00:07

Unde ar putea ajunge Dan Petrescu dupa despartirea de CFR Cluj

Online Sport Online Sport,
Unde ar putea ajunge Dan Petrescu dupa despartirea de CFR Cluj

Tehnicianul Dan Petrescu nu duce lipsa de oferte dupa ce si-a incheiat amiabil contractul cu formatia din Gruia. continuă pe Online Sport

Petrescu, dupa despartirea de CFR: Nu am fost demis

Ramas liber de contract dupa ce si-a incheiat socotelile cu CFR Cluj, Dan Petrescu, tehnicianul care.

Ce a spus Dan Petrescu dupa despartirea oficiala de CFR Cluj - Ce s-a intamplat cu clauza de reziliere de doua milioane de euro

De acum este oficial: Dan Petrescu nu mai este antrenorul celor de la CFR Cluj, tehnicianul oferind o ampla declaratie dupa despartirea de campioana Romaniei. Cele doua parti au ajuns la o intelegere in cursul zilei de luni.

Dan Petrescu e istorie pentru CFR: Cat a costat plecarea sa pentru club

Asa cum se intampla in Romania, unui antrenor de succes, care a adus trei titluri la rand si doua calificari succesive in grupele Ligii Europa, i s-a aratat usa la primul sir de rezultate mai putin bune.

Dan Petrescu, out de la CFR Cluj? Patronul echipei confirma despartirea!

Dan Petrescu nu mai este antrenorul formatiei CFR Cluj, a anuntat patronul echipei dupa ce formatia .

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj

Antrenorul Dan Petrescu s-a despartit de campioana CFR Cluj.

Dan Petrescu a plecat de la CFR Cluj! Cele doua parti au reziliat intelegerea in urma cu putin timp

Dan Petrescu nu mai este antrenorul celor de la CFR Cluj. Tehnicianul si gruparea ardeleanaau reziliat acordul luni dimineata. Astfel, esecul, 0-1, cu Poli Iasi, din Cupa Romaniei, a fost ultimul meci al.

Dan Petrescu, demis de la CFR Cluj - Patronul gruparii din Gruia confirma

CFR Cluj a parasit Cupa Romaniei inca din faza 16-imilor, iar infrangerea cu Poli Iasi a cantarit decisiv in demiterea lui Dan Petrescu. Informatia a fost confirmata de Nelutu Varga, patronul campioanei din Liga 1.

Fotbalul romanesc, un mediu toxic: Ce arata plecarea lui Dan Petrescu de la Cluj

Formatia clujeana a fost eliminata in 16-imile Cupei Romaniei, 0-1 cu Poli Iasi pe teren propriu. Rezultatul le-a permis sefilor sa faca ce isi propusesera de mai multe saptamani: sa forteze plecarea lui Dan Petrescu de la echipa.

Pepe, daramat dupa despartirea de Raluca Pastrama. Imaginile confirma starea artistului (exclusiv)

Cateva imagini spun totul despre ceea ce se intampla acum cu Pepe, dupa ce a fost inselat de Raluca Pastrama, cu care are doua fetite. Artistul a fost surprins plimbandu-se pe strazile din Pipera, la ceas de seara, iar fotografiile fac cat o mie de cuvinte. Pepe, daramat dupa despartirea de Raluca Pastrama Astfel ca .

Antrenorul care se ofera sa vina la CFR Cluj: M-as intoarce, am foame de trofee

Dan Petrescu este deja istorie pentru CFR Cluj, formatie care s-a despartit recent de antrenorul alaturi de care a cucerit trei titluri in Liga 1. Sunt multe nume de antrenori despre care se vorbeste pentru preluarea gruparii din Gruia, insa surpriza ar putea aparea din strainatate: M-as intoarce, am foame de trofee.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )