Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ungaria are trei propuneri pentru gestionarea crizei imigrantilor

B1 B1,
Ungaria are trei propuneri pentru gestionarea crizei imigrantilor

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, a declarat ca Budapesta are trei propuneri de gestionarea crizei imigrantilor, dupa convorbiri pe care le-a avut cu omologul sau sarb Ivica Dacic si cu ministrul de. continuă pe B1

Ungaria propune trei variante pentru REZOLVAREA crizei refugiatilor

Peter Szijjarto, ministrul de externe ungar, a declarat, vineri, la Belgrad, ca Budapesta are trei propuneri pentru rezolvarea crizei refugiatilor.

New York Times: Europa esueaza in gestionarea crizei imigrantilor. Refugiatii continua sa inunde UE, dand nastere la disperare si confuzie

Esecul Europei macar de a schita o solutie unica la criza imigrantilor intensifica disperarea si confuzia de-a lungul Uniunii si creeaza animozitate in natiunile europene si asiatice, noteaza New York Times, intr-o analiza despre criza imigrantilor din Europa.

Ungaria: Starea de urgenta a fost extinsa in alte doua comitate, pe fondul crizei imigrantilor

Starea de urgenta a fost extinsa joi seara in alte doua comitate ale Ungariei, pe fondul intensificarii crizei imigrantilor, informeaza MTI. Guvernul condus de premierul Viktor Orban a decretat joi seara starea.

Summit extraordinar al sefilor de stat si de guvern din UE, convocat pe 23 septembrie: Liderii europeni vor discuta despre gestionarea crizei refugiatilor

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a anuntat joi convocarea unui summit extraordinar al sefilor de stat si de guvern in cadrul caruia se va discuta despre gestionarea crizei refugiatilor, informeaza.

X FACTOR. Ce planuri are Horia Brenciu pentru noul sezon X FACTOR

Horia Brenciu are ganduri mari pentru noul sezon X Factor, care incepe la Antena 1 din 17 septembrie de la 20. 30: vrea sa-i gaseasca o partenera lui Dani Otil si sa-l insoar, scrie.

Germania promite masuri noi pentru combaterea comentariilor rasiste pe Facebook, in contextul crizei imigrantilor

Antena germana a Facebook a promis trei noi masuri pentru a face fata rasismului pe platforma de socializare, in contextul crizei imgrantilor, fapt ce a necesitat interventia guvernului german, informeaza.

Reuniune de urgenta a ministrilor europeni de Interne pe 22 septembrie, pe tema crizei imigrantilor

O reuniune de urgenta a ministrilor de Interne din statele membre ale Uniunii Europene va avea loc la 22 septembrie, pe tema crizei migratiei din Europa, fiind continuate discutiile privind un plan de repartizare a 120. 000 de imigranti extracomunitari, relateaza Radio Free Europe/Radio Liberty.

Comisia Europeana: Ungaria are dreptul sa-si protejeze frontiera cu Croatia cum crede de cuviinta

Comisia Europeana CE) a reafirmat vineri ca nu sprijina ideea ridicarii de garduri la granite pentru oprirea valului de migranti, dar considera ca revine Ungariei sa decida cum isi protejeaza frontiera cu Croatia, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres.

Tolosa, FMI: Guvernul a platit integral datoria catre FMI; BNR mai are trei rate, pana in ianuarie

Guvernul Romaniei a achitat integral imprumutul contractat de la Fondul Monetar International FMI), iar Banca Nationala a Romaniei BNR) mai are de platit trei rate, ultima fiind programata in ianuarie, potrivit reprezentantului rezident al FMI pentru Romania si Bulgaria, Guillermo Tolosa, citat de Mediafax.

Ce planuri are Victor Ponta pentru anul viitor

Premierul Victor Ponta intentioneaza ca anul viitor sa candideze pentru functia de deputat in Gorj, spunand ca nu va tinti si spre alte functii in stat. intrebat, la Antena 3, ce planuri are pentru anul.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.316 seconds )