Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ungaria: A murit fostul premier Gyula Horn, cunoscut pentru ruperea Cortinei de Fier

Hotnews Hotnews,
 Ungaria: A murit fostul premier Gyula Horn, cunoscut pentru ruperea Cortinei de Fier

Fostul prim-ministru socialist maghiar Gyula Horn 1994-1998), cunoscut pentru ruperea Cortinei de Fier in vara anului 1989, a murit la varsta de 80 de ani, a anuntat miercuri guvernul Ungariei, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Ungaria: A murit Gyula Horn, fost ministru de Externe cu o contributie simbolica majora la caderea Cortinei de Fier

Fostul prim-ministru socialist maghiar Gyula Horn 1994-1998), cunoscut pentru ruperea Cortinei de Fier in vara anului 1989 in calitate de ministru de Externe la acel moment, a murit la varsta de 80 de ani, a anuntat miercuri guvernul Ungariei, citat de AFP. Ministru al afacerilor externe in ultimul guvern comunist maghiar, Horn a taiat simbolic la 27 iunie 1989 sarma ghimpata dintre Ungaria si Austria, impreuna cu omologul sau Alois Mock, pentru a permite trecerea de la est catre vest.

Fostul premier socialist ungar Gyula Horn a decedat.

Fostul premier socialist al Ungariei, Gyula Horn, a murit, miercuri, la varsta de 80 de ani, potrivit Mediafax. Numele celui care a condus Ungaria in perioada 2004 - 2008 se leaga de caderea Cortinei de Fier, linia de demarcatie care incepea de la Stettin Szczecin, in Polonia) si dura pana la Trieste Italia). In 1989, pe atunci ministru de Externe Gyula Horn a fost cel care a taiat simbolic sarma ghimpata dintre Ungaria si Austria.

Fostul premier socialist ungar Gyula Horn a decedat

Fostul premier socialist al Ungariei Gyula Horn a murit, miercuri, la varsta de 80 de ani, potrivit Mediafax. Numele celui care a condus Ungaria in perioada 2004 - 2008 se leaga de caderea Cortinei de Fier, linia de.

Fostul premier socialist ungar Gyula Horn a decedat

Fostul premier socialist ungar Gyula Horn 1994-1998) a decedat miercuri, anunta Guvernul ungar, citat de AFP. Numele sau este legat in mod direct de caderea Cortinei de Fier, linia de demarcatie.

Fostul premier Adrian Nastase si-a lansat o noua carte. VEZI despre ce este vorba

Ziua de 20 iunie 2012, in care a fost condamnat, apoi a incercat sa se sinucida, reprezinta doua pagini albe pentru fostul premier Adrian Nastase. Pagini care se regasesc la mijlocul ultimei carti lansate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )