Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ungaria va respecta dorinta oamenilor in urma unui referendum in Catalonia (guvernul maghiar)

Hotnews Hotnews,
 Ungaria va respecta dorinta oamenilor in urma unui referendum in Catalonia (guvernul maghiar)

Ungaria va respecta dorinta oamenilor, daca regiunea Catalonia comunitate autonoma a Spaniei) va tine un referendum pe tema independentei pe 1 octombrie, a transmis luni guvernul de la Budapesta, potrivit Politico. eu. continuă pe Hotnews

Trei persoane au murit la Stefan Voda in urma unui accident rutier

Trei tineri au murit, iar unul a fost internat in stare grava la spital in urma unui accident rutier produs duminica, 17 septembrie, in raionul Stefan Voda. Preliminar se cunoaste ca un automobil s-a ciocnit cu un microbuz, iar ca urmare a impactului ambele masini au iesit de pe carosabil.

Ramasese paralizata in urma unui accident. intr-o noapte a vazut ca, dupa ce toata lumea adoarme, sotul sau se duce in garaj. S-a decis intr-una din seri sa se ia dupa el. Cand a vazut ce facea barbatul, a izbucnit in lacrimi

In urma unui accident rutier cumplit Liz Soden, din Arizona, SUA, a ramas paralizata. Femeia, impreuna cu sotul sau si cei cinci copii, mergeau cu masina intr-o drumetie cand unul.

Militar buzoian ucis in Afganistan, in urma unui atac cu masina capcana

Caporalul Madalin Stoica a murit vineri, 15 septembrie, in urma unui atac asupra unei patrule romanesti care executa o misiune in regiunea Kandahar din Afganistan. Militarul, de 41 de ani, era casatorit si avea un copil. Se afla la prima misiune in teatrele de operatii, ca sanitar, si era angajat al MApN din anul 2002.

Germania: Un mort si trei raniti in urma unui schimb de focuri din apropierea unui club

Un barbat a murit, iar alte trei sunt ranite dupa un schimb de focuri din apropierea unui club de noapte din Berlin, potrivit autoritatilor germane, citate de Mediafax. Politia a fost alertata in jurul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )