Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ungaria va trimite autobuze pentru imigranti, care sa ii duca la granita cu Austria

România Liberă România Liberă,
Ungaria va trimite autobuze pentru imigranti, care sa ii duca la granita cu Austria

Guvernul Ungariei a anuntat, vineri, ca va trimite autobuze care sa duca sute de imigranti la frontiera cu Austria. continuă pe România Liberă

Ungaria va trimite autobuze care sa-i duca pe imigranti la frontiera cu Austria

Guvernul Ungariei anunta vineri seara ca va trimite autobuze care sa duca sute de imigranti la frontiera cu Austria, relateaza Associated Press, potrivit Mediafax. Aproximativ 1. 200 de imigranti furiosi au.

4 tratamente bizare pentru celulita care functioneaza

Celulita nu este ceva cu care sa-ti fie rusine. Toata lumea are celulita. E drept ca nu e prea estetica, insa 90% dintre femeile preadolescente o au. Iata 4 tratamente bizare pentru celulita care chiar functioneaza.

Numar record de imigranti care au intrat in Germania

Politia federala germana a anuntat ca intre luni dimineata si marti dimineata in garile din Bavaria au sosit 2. 200 de refugiati care au trecut anterior granita cu Austria, acesta fiind un numar record de.

Gara de est din Budapesta, redeschisa pentru imigranti: Mii de oameni pot intra din nou in gara, dupa doua zile de revolte (VIDEO)

Autoritatile ungare le-au permis joi miilor de imigranti din capitala tarii sa intre in gara de est din Budapesta, informeaza B1 TV. Dupa doua zile in care acestia au fost tinuti in fata garii Keleti, acu.

Autoritatile bulgare au retinut 125 de imigranti care au intrat ilegal pe teritoriul tarii

Autoritatile bulgare au retinut 125 de straini in Sofia pentru intrare ilegala pe teritoriul tarii fara sa faca cerere de azil, scrie Reuters. Gheorghi Kostov, secretar general in Ministerul bulgar de.

Retineri in masa in Bulgaria: Autoritatile au capturat sute de imigranti, care au intrat ilegal in tara

Autoritatile bulgare au retinut 125 de straini in Sofia, pentru intrare ilegala pe teritoriul tarii fara sa faca cerere de azil.

Au fost retinuti 125 de imigranti care au intrat ilegal pe teritoriul tarii

Autoritatile bulgare au retinut 125 de straini in Sofia pentru intrare ilegala pe teritoriul tarii fara sa faca cerere de azil, a indicat joi Ministerul bulgar de Interne, precizeaza Reuters.

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicut: Aceste valuri de imigranti care pleaca de acolo nu pleaca de bine, ci de rau. Oamenii acestia trebuie primiti cu bunatate

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicut, a declarat miercuri ca imigrantii din Africa sau Asia, care se indreapta spre statele Uniunii Europene trebuie primiti cu bunatate, pentru ca nu au plecat de bine.

Valurile de imigranti care iau cu asalt granitele Europei amintesc de un episod trist al istoriei: in 1939, SUA au inchis frontiera pentru 908 refugiati evrei. Multi dintre ei au sfarsit in lagarul de la Auschwitz

In contextul in care granitele sudice ale Europei sunt luate cu asat de valurile de refugiati care fug din calea conflictelor din Orientul Mijlociu, site-ul Slate. fr readuce in atetie un episod petrecut in anul.

Tren plin cu imigranti care a plecat de la Budapesta, oprit dupa cativa kilometri si evacuat de politisti

Un tren plin cu imigranti a parasit Gara Keleti din Budapesta, dar s-a oprit in localitatea Bicske, la 35 de kilometri vest de capitala, unde imigrantii au fost dati jos din tren de catre politie, relateaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )