Libnet.ro
UNICEF

13:00

UniCredit, a treia banca din sistem care iti permite sa scoti bani de la bancomat cu telefonul mobil

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
UniCredit, a treia banca din sistem care iti permite sa scoti bani de la bancomat cu telefonul mobil

UniCredit Bank a introdus optiunea de retragere de bani de la bancomat cu ajutorul telefonului mobil. Clientii pot obtine din aplicatia mobila un cod pe care sa il utilizeze la ATM pentru a retrage suma dorita, fara a mai avea nevoie de cardul fizic. continuă pe Wall-Street Ro

Plantele care iti intaresc imunitatea in pandemie. Toti romanii ar trebui sa le consume

Daca vrei sa iti protejezi organismul de virusul care a afectat intreaga lume, specialistii in produse naturiste iti recomanda sa te indrepti catre plante care iti intaresc imunitatea. Medicii spun ca toti romanii ar trebui sa le consume. Care sunt plantele care iti intaresc imunitatea in asteptarea vaccinului care sa ne protejeze de COVID-19, medicii .

Alimentele care iti dau energie si ajuta la concentrare. Toti romanii care muncesc de acasa le cauta

Sa nu uitam ca ceea ce mancam influenteaza in mare masura capacitatea noastra de concentrare, dar chiar si starea emotionala. Exista, asadar, o serie de alimente care pot sa imbunatateasca, prin consumul lor, functiile creierului, a declarat nutritionistul Lygia Alexandrescu, azi, la Antena 3. Alimentele care iti dau energie si ajuta la concentrare Ca si .

Reteta de Craciun cu care iti vei impresiona invitatii: Brad cu Nutella

Acest preparat in forma de brad se poate gati mai usor decat ai putea crede. Doar urmareste reteta pas cu pas! Important este sa pui Nutella din abundenta pe straturile de foitaj marcate, apoi sa rasucesti usor pentru a forma ramuri perfecte de brad. Desertul este ideal pentru petrecerile de Craciun. Reteta pentru masa de .

Cantaretul din Romania care a fost jefuit in mijlocul strazii. Momente tulburatoare prin care a trecut

Un celebru cantaret din Romania a trecut prin momente tulburatoare. Acesta a fost jefuit in mijlocul strazii. Vedeta a ramas socata cand si-a vazut masina fara roti! Un cantaret din Romania, jefuit in plina strada Din ce in ce mai multe persoane se plang despre faptul ca nu isi mai pot lasa masina in siguranta .

Este oficial. Prima tara din lume care a aprobat serul a inceput astazi vaccinarea anti-covid-19. Cum se simt primii pacienti

Marea Britanie marcheaza astazi un moment istoric in lupta contra pandemiei de COVID-19, cauzata de virusul care a ucis milioane de oameni din intreaga lume. Autoritatile sanitare din Regatul Unit au inceput deja campania de vaccinare, iar primii beneficiari sunt persoanele aflate in categoriile de risc. Serul produs de Pfizer-Biontech a ajuns in spitalele din .

EXCLUSIV Cantareata din Romania care a ramas fara bani in pandemie. Traia in lux si a ajuns in saracie

Despre celebra solista Carmen Serban 49 de ani) s-a zvonit ca ar fi ajuns la dimensiuni de fotomodel in urma unei operatii de micsorare a stomacului. intr-un interviu oferit in exclusivitate pentru impact. ro, cantareata de top face dezvaluiri surprinzatoare, privind numarul operatiilor estetice. in plus, ne-a marturisit ca, acum trei ani, cand marea ei iubire .

Vedeta din Romania care a parasit postul TV chiar dupa alegerile parlamentare. Ieri a prezentat ultima emisiune

Gata, e oficial, a prezentat ultima sa emisiune! Aceasta este vedeta din Romania care a parasit celebrul post TV chiar dupa alegerile parlamentare. Cine a plecat de la Realitatea Plus Dupa zece ani, o vedeta din Romania a parasit postul TV chiar dupa alegerile parlamentare. Este vorba despre Claudiu Popa care a prezentat ultima emisiune, .

Produsul din baie care te scapa de petele de grasime de pe haine. E aur pentru tinutele tale!

Petele de grasime de pe haine ne dau mari batai de cap, mai ales atunci cand nu aveam in plan sa punem masina de spalat in functiune. Afla ca poti scapa usor de corvoada cu ajutorul unui produs banal pe care sigur il ai in baie. Scapa de petele de grasime de pe haine cu .

Banca Transilvania, anuntul care vizeaza toti romanii: cifrele care dau fiori

Banca Transilvania a facut un anunt care-i vizeaza pe toti locuitorii tarii, iar cifrele dau fiori. Banca Transilvania a facut un bilant al primelor noua luni ale anului, iar rezultatele.

CORONAVIRUS |Canada devine a doua tara din lume care autorizeaza vaccinul PfizerBioNTech

Dupa Marea Britanie, Canada a devenit a doua tara care aprobavaccinul anti-Covid produs de compania Pfizer. Autoritatile din Canada sustin ca vaccinuleste sigur, eficient si de.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )