Libnet.ro
UNICEF

23:30

Uniunea Europeana ar putea pierde 3,5 milioane de locuri de munca daca elimina barierele comerciale impuse Chinei

Antena3 Antena3,
Uniunea Europeana ar putea pierde 3,5 milioane de locuri de munca daca elimina barierele comerciale impuse Chinei

Uniunea Europeana ar putea pierde pana la 3,5 de milioane de locuri de munca daca va elimina barierele comerciale in relatiile cu China, masura asteptata de autoritatile de la Beijing sa aiba loc pana la. continuă pe Antena3

Letonia accepta cota de imigranti propusa de Uniunea Europeana

Guvernul leton a decis, joi, sa accepte cota de imigranti pe care Uniunea Europeana i-a cerut sa-i primeasca, informeaza agentia de presa AFP. Premierul leton, Laimdota Straujuma, a anuntat, la finalul unui.

Letonia accepta cota de imigranti propusa de Uniunea Europeana

Guvernul din Letonia a decis sa accepte cota de imigranti pe care Uniunea Europeana i-a cerut sa-i primeasca, scrie AFP. Premierul leton, Laimdota Straujum foto), a anuntat la finalul unui consiliu de ministri.

Premierul italian, Matteo Renzi: Uniunea Europeana a fost creata pentru a dobori zidurile, nu pentru a le construi

Premierul italian Matteo Renzi a declarat in contextul crizei refugiatilor cu care se confrunta Europa, ca Uniunea Europeana a fost creata pentru a darama zidurile, nu pentru a le construi. Acesta a subliniat ca.

Emisarul Rusiei la Uniunea Europeana: Moscova castiga razboiul informational cu Vestul

Emisarul Rusiei la Uniunea Europeana, Vladimir Chijov, a admis intr-un interviu acordat agentiei de stiri Tass ca tara sa si Occidentul se confrunta in faza activa a unui razboi informational, iar Moscova castiga. Timp de multi ani si multe decenii am fost inferiori in aceasta batalie, din cauza eficientei si capacitatii de a folosi instrumentele tehnice. Acum, spatiul nostru informational a devenit mult mai atractiv pentru consumatorii de informatie din Vest, a afirmat el.

Romania si Finlanda, singurele tari din Uniunea Europeana cu scaderi ale numarului de angajati in trimestrul al doilea

Romania si Finlanda sunt singurele state din Uniunea Europeana care au inregistrat scaderi ale numarului de angajati in trimestrul al doilea, fata de aceeasi perioada a anului trecut, acestea fiind de 1,6%, respectiv 0,7%, in timp ce la nivel comunitar a avut loc o crestere medie de 0,9%, potrivit Eurostat.

De ce risca UE sa piarda 3,5 milioane de locuri de munca

Uniunea Europeana ar putea pierde pana la 3,5 de milioane de locuri de munca daca va elimina barierele comerciale in relatiile cu China, masura asteptata de autoritatile de la Beijing sa aiba loc pana la sfarsitul lui 2016, potrivit unui studiu.

Fermierii romani vor primi de la Comisia Europeana compensatii de 11,1 milioane de euro pentru atenuarea efectelor secetei

Romania va primi de la Comisia Europeana compensatii de 11,1 milioane de euro pentru fermierii care au fost afectati de seceta si de scaderea pretului la carne de porc si lapte, potrivit unui program prezentat,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )