Libnet.ro
UNICEF

22:45

Uniunea Europeana renunta la dictatura celui mai mic pret in achizitiile publice. Romania are in vedere reconfigurarea intregului cadru legislativ in domeniu

Hotnews Hotnews,
 Uniunea Europeana renunta la dictatura celui mai mic pret in achizitiile publice. Romania are in vedere reconfigurarea intregului cadru legislativ in domeniu

Achizitiile publice efectuate in statele din Uniunea Europeana nu vor mai urmari neaparat obtinerea celui mai mic pret al bunurilor sau serviciilor cumparate, ci un raport calitate-pret mai bun, potrivit unui pachet de directive adoptat de Parlamentul European. Pentru prima data, UE va avea o legislatie unitara privind contractele publice de concesiune. Romania spune ca isi va reforma intregul sistem de achizitii publice, prin trei noi legi, in urma acestor directive europene. continuă pe Hotnews

Uniunea Europeana va ridica o serie de sanctiuni economice impuse Iranului, incepand cu 20 ianuarie

Uniunea Europeana va ridica la 20 ianuarie o serie de sanctiuni economice impuse Iranului, informeaza AFP, citata de Agerpres. Decizia va intra in vigoare de indata ce va avea confirmareaTeheranului ca acordul in.

Serbia va incepe negocierile de aderare la Uniunea Europeana la 21 ianuarie

Serbia va incepe negocierile de aderare la Uniunea Europeana la 21 ianuarie, odata cu prima conferinta interguvernamentala dintre cele doua parti, care va avea loc la Bruxelles, informeaza Agerpres. Premierul.

George Osborne: Marea Britanie s-ar putea retrage din Uniunea Europeana daca nu se va reforma

George Osborne, ministrul birtanic al Finantelor, a avertizat Uniunea Europeana ca daca nu se va reforma exista riscul ca Marea Britanie sa iasa prin referendumul promis pana in 2017, relateaza AFP.

Cel mai mic nufar din lume, furat din gradinile regale britanice de la Londra

Cel mai mic nufar din lume a fost furat din Serele din gradinile regale britanice de la Londra. Furtul ar fi fost comis joi in sera cu numele printului Charles, iar politia a facut un apel la martori care.

Benjamin Netanyahu critica Uniunea Europeana

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a denuntat recent gestul mai multor state europene care au condamnat constructia mai multor locuinte in coloniile din Cisiordania si Ierusalimul de Est, informeaza Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )