Libnet.ro
UNICEF

18:45

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj este impotriva admiterii in universitati a elevilor fara BAC

Adevărul Adevărul,
Universitatea Babes-Bolyai din Cluj este impotriva admiterii in universitati a elevilor fara BAC

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca isi exprima dezacordul deplin cu privire la metodologia care lasa universitatile sa primeasca absolventi fara bacalaureat. Atentionam ca, in anumite universitati, sub cupola colegiilor, urmeaza a se inmatricula cursanti fara bacalaureat care vor detine imediat, prin mecanismul recunoasterii de credite, un statut de veritabil student, arata oficialii Universitatii. continuă pe Adevărul

Universitatea Babes-Bolyai: Atentionam ca, in anumite universitati, sub cupola colegiilor, urmeaza a se inmatricula cursanti fara Bacalaureat care vor detine mediat, prin mecanismul recunoasterii de credite, un statut de veritabil Student

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca isi exprima dezacordul deplin cu privire la metodologia care lasa universitatile sa primeasca absolventi fara bacalaureat. Nu credem ca orientarile europene sunt in acest sens. ) Atentionam ca, in anumite universitati, sub cupola colegiilor, urmeaza a se inmatricula 'cursanti' fara bacalaureat care vor detine mediat, prin mecanismul recunoasterii de credite, un statut de veritabil student, se arata in raspunsul Universitatii, la solicitarea HotNews. ro. Avertismentul vine dupa ce unele universitati private au anuntat deja ca, daca un cursant ia bacalaureatul dupa primul an de colegiu, il trec direct in anul II de Facultate.

Profesor de la Universitatea de Arte din Iasi, mort intr-un accident produs in Constanta

Un profesor de la Universitatea de Arte din Iasi a decedat, iar alte patru persoane au fost ranite, miercuri, intr-un accident produs pe DN 3, in judetul Constanta, dupa ce cadrul didactic aflat la volanul unui.

Panica la bordul unui avion Wizz Air: Pilotul a aterizat fortat dupa ce a plecat din Cluj-Napoca

Romanii dintr-o cursa aeriana a companiei Wizz Air au trecut prin momente de panica. Avionul care efectua un zbor pe ruta Cluj Napoca - Zaragoza a aterizat de urgenta la Budapesta cu un singur motor functional.

Cu URSA TSP si 150 de euro zgomotul tocurilor pe gresia din casa este istorie

URSA TSP este un produs care ofera modalitatea ideala de elimina zgomotele transmise prin pardoseala. Costul suplimentar al unei astfel de izolatii este de aproximativ 2,5 euro pe metrul patrat. URSA TSP este o placa de vata de sticla de mare densitate care are proprietatea de a absorbi zgomotele. Astfel, un strat de astfel de placi are capacitatea de a estompa zgomotele care pleaca din pardoseala si rasuna in propria incapere sau casa. Placile de vata de sticla se monteaza sub sapa clasica si ofera avantaje de ordin termic. Practic, daca apartamentul de la etajul inferior nu este incalzit pe timp de iarna, atunci gresia sau parchetul nostru pot pierde caldura si raman reci. insa daca sub pardoseala avem un strat izolant de placi URSA TSP, atunci confortul termic este asigurat.

Casa Alba: Armistitiul din Ucraina este iN GENERAL RESPECTAT

Acordul de incetare a focului semnat vineri la Minsk intre Kiev si separatisti prorusi este in general respectat, , a declarat Marie Harf, purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat american. Bineinteles ca vom urmari indeaproape situatia, a adaugat reprezentanta diplomatiei americane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )