Libnet.ro
UNICEF

21:30

Universitatea din Bucuresti s-a constituit parte civila in dosarul Mineriadei din anul 1990

România Liberă România Liberă,
Universitatea din Bucuresti s-a constituit parte civila in dosarul Mineriadei din anul 1990

Universitatea din Bucuresti s-a constituit ca parte civila in dosarul Mineriadei din iunie 1990, a declarat, miercuri, purtatoarea de cuvant al Universitatii, Mirabela Amarandei. continuă pe România Liberă

Inca o victorie a cetatenilor in lupta cu constructiile ilegale: justitia a anulat autorizatia pentru un bloc pe spatiul verde din Bucuresti si cere demolarea constructiei

Curtea de Apel Bucuresti a decis pe 8 aprilie anularea autorizatiei de construire eliberate de Primaria Sectorului 5 condusa atunci de Marian Vanghelie) in 2012 pentru ridicarea unui bloc cu doua etaje si mansarda pe un spatiu verde de pe Soseaua Giurgiului 164 din Bucuresti. In plus, instanta a decis si demolarea blocului, ridicat intre timp de proprietar, decizia instantei fiind definitiva. Cei care au initiat procesul au fost cetatenii care locuiesc in blocul vechi, langa care s-a edificat noua constructie, la cativa metri de ferestrele lor. In proces a intervenit si Asociatia Ecocivica.

O femeie a fost impuscata mortal de sot la locul ei de munca din Bucuresti. Acesta s-a sinucis apoi intr-o comuna din Calarasi

Un barbat si-a impuscat mortal sotia la firma de transport din Bucuresti la care aceasta lucra, apoi s-a sinucis, fiind gasit decedat cateva ore dupa crima, in judetul Calarasi, informeaza News. ro.

Ambasada Suediei din Bucuresti a transmis un mesaj politicienilor romani: Dragostea si respectul definesc o familie

Ambasada Suediei din Bucuresti a postat, marti, pe Facebook un mesaj care face aluzie la dezbaterea din societatea romaneasca pe tema definitiei familiei.

A fost publicata brosura pentru admitere in invatamantul liceal si profesional. Cele mai bune licee din Bucuresti, dupa mediile de admitere, si unitatile de invatamant care organizeaza invatamant profesional dual

Inspectoratul scolar al municipiului Bucuresti a publicat brosura privind admiterea in invatamant liceal pentru anul scolar 2017 2018. Brosura cuprinde informatii privind ultimele medii de admitere la liceele din Bucuresti, dar si unitatile de invatamnt care organizeaza invatamant profesional si profesional dual.

Scenariu de thriller in Gara de Nord din Bucuresti. Aveti o ora la dispozitie

Aveti o ora la dispozitie - a fost termenul primit, sambata seara, de autoritati sa gaseasca o asa zisa bomba, in Gara de Nord din Bucuresti. Desi pare un fragment dintr-un scenariu de film, mesajul a fost re.

Care sunt preturile serviciilor private de ambulanta din Bucuresti

In cazul in care un pacient are nevoie de transport medical poate apela la Serviciile de Ambulanta Judetene, la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov sau la cele oferite de companiile private. In timp ce serviciile oferite de sistemul de sanatate.

Un stadion din Bucuresti, retrocedat prin decizie judecatoreasca

Tribunalul Bucuresti a decis la mijlocul lunii aprilie retrocedarea Stadionului Juventus din Cartierul Colentina si a bazei de antrenament. Terenul se afla deocamdata in proprietatea orasului, fiind.

Cadavrul unui barbat a fost gasit intr-un parc din Bucuresti

Un cadavru in stare avansata de putrefactie a fost gasit intr-un parc din Capitala despre care insa putina lume a mai auzit in ultimii 30 de ani. Parcul Sticlariei din Sectorul 2.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )