Libnet.ro
UNICEF

21:15

UNSAR: Infuzii de capital de 90 milioane de euro, in companiile de asigurari din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UNSAR: Infuzii de capital de 90 milioane de euro, in companiile de asigurari din Romania

Valoarea infuziilor de capital primite de companiile de asigurari din Romania, in perioada ianuarie - septembrie 2016, este de 400 milioane de lei 90 milioane de euro), potrivit unui comunicat transmis, ieri, de Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR). continuă pe Ziarul Bursa

Indicii, in urcare, pe fondul unui rulaj de 10,12 milioane euro

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in crestere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 45,46 milioane de lei 10,12 milioane euro), mai mare decat luni 5,66 milioane euro).

Comisia Europeana a amendat cu 68 milioane euro un cartel neobisnuit al companiilor de reciclare a bateriilor auto

Comisia Europeana a amendat cu 68 milioane euro trei companii care au intretinut un cartel al reciclarii bateriilor auto, fiind vorba despre un cartel neobisnuit fiindca acele companii s-au inteles sa tina preturrile cat se poate de jos, nu foarte ridicate. Din 2009 trei companii s-au inteles sa cumpere baterii folosite la preturi cat mai mici posibile, pentru a-si maximiza profitul. Cele trei companii sanctionate sunt Campine Belgia), Eco-Bat Technologies UK) si Recylex Franta). Johnson Controls a scapat de amenda fiindca a dezvaluit existenta cartelului.

Costurile emisiunii de actiuni UniCredit, estimate la 500 milioane euro

Emisiunea de actiuni a UniCredit SpA, programata sa fie lansata astazi, va costa pana la 500 de milioane de euro, a estimat, vineri, cel mai mare grup bancar italian dupa active, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )