Libnet.ro
UNICEF

08:15

Unul din 5 servicii medicale este platit direct din buzunarul pacientului in Romania

Hotnews Hotnews,
 Unul din 5 servicii medicale este platit direct din buzunarul pacientului in Romania

Unul din 5 servicii medicale este platit direct din buzunarul pacientului in Romania, arata datele prezentate vineri de Dragos Garofil, secretar de stat in Ministerul Sanatatii. 63,3% din cheltuielile cu sanatatea in 2019 au fost asigurate din Fondul National Unic al Asigurarilor de Sanatate, 20,5% au fost platite de pacienti direct din buzunar, iar 14,2% de Ministerul Sanatatii, prin subventiile catre Fondul National Unic al Asigurarilor de Sanatate. continuă pe Hotnews

Eddie Van Halen a murit la 65 de ani. Unul din cei mai buni chitaristi din toate timpurile.

Eddie Van Halen, considerat drept unul dintre cei mai buni chitaristi ai tuturor timpurilor, a murit la 65 de ani, dupa o lupta indelungata cu nemilosul cancer.

Bataie in avion intre pasageri, dupa ce unul din ei a refuzat sa poarte masca de protectie (VIDEO)

Doi pasageri s-au luat la bataie in avion, dupa ce unul din ei a refuzat sa poarte masca de protectie, potrivit CBS NEWS. Conflictul a izbucnit chiar inainte de decolarea avionului de la Mesa, Arizona, cu.

Ianis Hagi i-a uimit pe jurnalistii din Scotia. Cine este, de fapt, eroul fotbalistului: atentie, nu e Gica Hagi

Ianis Hagi este intr-o forma excelenta in Scotia, unde a reusit sa se impuna ca titular la Glasgow Rangers. Asta in ciuda unui start de sezon destul de modest. Jurnalistii britanici urmaresc cu mare interes fiecare pas pe care il face Ianis Hagi in perioada in care este in Romania. Fotbalistul lui Rangers a fost .

Ce nu spune Guvernul despre infectarile din Romania. Care este, de fapt, adevarul

Guvernul ascunde un detaliu despre infectarile din Romania. Care este realitatea si ce declaratii face fostul sef al Casei de Sanatate in acest context? Autoritatile ascund un detaliu in privinta infectarilor din Romania Autoritatile nu vor sa divulge cate din rezultatele pozitive de coronavirus provin de la testele facute in urma definitiei de caz. Romania .

EXCLUSIV Suma fabuloasa pe care o plateste Adrian Mutu drept pensie alimentara celor trei copii din casniciile anterioare. Este de ordinul miilor de euro, lunar

Selectionerul Under 21 se afla la al treilea mariaj si are, in total, patru copii. Noi am aflat ce fel de relatie are Mutu cu copiii sai si cu cat contribuie la intretinerea acestora. Patru copii din trei casnicii! Poreclit Briliantul, Adrian Mutu se numara printre cei mai buni fotbalisti din toate timpurile, fiind considerat .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )