Libnet.ro
UNICEF

18:15

Unul dintre cei mai cunoscuti chefi bucatari din intreaga lume s-a sinucis

B1 B1,
 Unul dintre cei mai cunoscuti chefi bucatari din intreaga lume s-a sinucis

Anthony Bourdain, unul dintre cei mai renumiti chefi bucatari din intreaga lume, s-a sinucis la varsta de 61 de ani. Acesta este cunoscut pentru colaborarea cu CNN unde realiza o emisiune de arta culinara in timp. continuă pe B1

Unul dintre cei mai cunoscuti chefi bucatari din intreaga lume s-a sinucis (VIDEO)

Anthony Bourdain, unul dintre cei mai renumiti chefi bucatari din intreaga lume, s-a sinucis la varsta de 61 de ani. Acesta este cunoscut pentru colaborarea cu CNN unde realiza o emisiune de arta culinara in timp.

TRAGEDIE in lumea filmului! Unul dintre cei mai CUNOSCUTI actori s-a stins din VIATA! Fanii sunt SOCATI

Actorul Hugh Dane, cunoscut pentru rolul sau din filmul The Office, a murit la varsta de 75 de ani. Hugh Dane s-a bucurat de o cariera variata in film si televiziune, si a jucat in numeroase filme, printre care.

Doliu in cinematografie! Un cunoscut actor s-a stins din viata. Era unul dintre cei mai buni (FOTO si VIDEO)

Actorul Hugh Dane, cunoscut pentru rolul din serialul The Office, a murit la varsta de 75 de ani, cauza mortii nefiind facuta publica. Rainn Wilson, actorul care a jucat in The Office, si-a.

SOC: A MURIT un CELEBRU actor! Era unul dintre cei mai buni/ Tuturor ne va fi dor de el (FOTO,VIDEO)

Actorul Hugh Dane, cunoscut pentru rolul din serialul The Office, a murit la varsta de 75 de ani, cauza mortii nefiind facuta publica. Rainn Wilson, actorul care a jucat in The Office, si-a.

Voievodul luminat al romanilor, unul dintre cei mai progresisti lideri de la sfarsitul Evului Mediu. Cum a vrut sa scoata Moldova de sub influenta turcilor

Unul dintre cei mai progresisti voievozi romani a fost Dimitrie Cantemir. Acesta a incercat sa scoata Moldova din obscurantism si a impresionat pe cei mai importanti monarhi ai vremii cu vasta sa cultura. Totodata, Cantemir a dorit sa reorienteze geopolitic Moldova si sa o scoata de sub influneta nefasta a otomanilor. A fost insa tradat si obligat sa traiasca in exil.

Unul dintre cele mai importante MESAJE lasate de Parintele Cleopa: Cand veniti cu pomelnic, sa nu puneti nume de acestea, ca va bateti joc de sfintii lui Dumnezeu! Mare grija!

Acum aproape 20 ani, in noaptea de 1 spre 2 decembrie 1998, trecea la Domnul Parintele Cleopa, unul dintre cei mai mari duhovnici ai acestui neam. inainte de a pleca dintre noi, Parintele Cleopa a lasat credincio.

Unul dintre cele mai mari exchange-uri de bitcoin a fost victima hackerilor

Unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede din lume Bitfinex, a fost inchis pentru scurt timp marti, din cauza unui atac cibernetic.

Una dintre cele mai mari cetati romane din Dobrogea este cvasi-necunoscuta: istoria orasului Libida

Libida sau Ibida dupa alte surse) este un oras antic roman, care se gaseste nu in Italia sau cine stie unde aiurea ci in ciuda numelui exotic chiar in Romania, undeva in podisul Babadag, in Dobrogea. Cetatea.

A murit Dumitru Grumazescu, cel mai important colectionar de Eminescu din Romania

O figura legendara a Iasiului a incetat din viata vineri, 8 iunie. Buchinistul Dumitru Grumazescu era unul dintre cei mai cunoscuti colectionari din tara.

A murit Dumitru Grumazescu, cel mai important colectionar al operelor lui Mihai Eminescu din Romania

O figura legendara a Iasiului a incetat din viata vineri, 8 iunie. Dumitru Grumazescu era unul dintre cei mai cunoscuti anticari din tara si cel mai important colectionar al operelor lui Mihai Eminescu.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )