Libnet.ro
UNICEF

16:45

Unul dintre cei mai cunoscuti hackeri romani face confesiuni. Acum invata companiile sa se apere

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai cunoscuti hackeri romani face confesiuni. Acum invata companiile sa se apere

Razvan Cernaianu a fost unul dintre cei mai notorii hackeri. A spart zeci de site-uri, printre care cele ale Pentagonului, Google, NASA sau pe cel al Marinei Regale Britanice, scrie zf. ro. Pe Internet era cunoscut. continuă pe Antena3

Michel Delpech, unul dintre cei mai apreciati cantareti francezi, a murit la varsta de 69 de ani VIDEO

Michel Delpech, unul dintre cei mai apreciati cantareti francezi, a murit, sambata, la varsta de 69 de ani, din cauza unui cancer, informeaza site-ul leparisien. fr, citat de Mediafax.

Unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Capitala, inchis de ISU chiar inaintea petrecerii de Revelion

Unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Capitala a fost inchis de ISU chiar inaintea petrecerii de Revelion. Activitatea localului fusese oricum suspendata in luna noiembrie de pompieri, insa patronii si-au.

Pianistul Radu Lupu a fost distins de regina Elizabeth a II-a cu titlul de Comandor al Imperiului Britanic

Pianistul Radu Lupu, unul dintre cei mai apreciati muzicieni romani la nivel international, a fost distins de regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii cu titlul de Comandor al Imperiului Britanic, pentru serviciile sale aduse muzicii, potrivit theguardian. com, citat de Mediafax.

Faze Tari: Descoperirea bizara facuta de arheologi in Austria: un telefon de 800 de ani; A fost descoperit cel mai batran copac din lume. Ce varsta are acesta; Isi dau cu balega pe fata ca sa intinereasca

Si-a adunat fostele iubite intr-un grup pe WhatsApp! Ce a iesit e ilar. Uneori, perioada Sarbatorilor poate fi dificila, mai ales cand nu ai un partener. Mike Tyson, facut KO de o jucarie. Celebrul Mike Tyson, unul dintre cei mai renumiti pugilisti din toate timpurile, a fost protagonistul unui moment cel putin.

Alin Anastasescu, unul dintre patronii clubului Colectiv, eliberat din arest

Alin Anastasescu, unul dintre patronii clubului Colectiv, va fi eliberat din arest preventiv si plasat in arest la domiciliu, dupa ce Tribunalul Bucuresti a decis definitiv, miercuri, sa ii inlocuiasca masura.

Tennis.com: La 24 de ani, Simona Halep are cei mai buni ani ai carierei in fata

Simona Halep va debuta in noul an la Brisbane, cel mai probabil impotriva Victoriei Azarenka in turul doi). Jurnalistii de la Tennis. com au vorbit atat despre evolutiile Simonei din 2015, cat si despre ceea ce s-ar putea intampla in acest an. La 24 de ani, are inca cei mai buni ai carierei in fata, au precizat gazetarii de la Tennis. com.

Banii nu au fost niciodata o problema pentru ei. Ce cadouri au primit de la parinti cei mai bogati copii din lume

Cei mai bogati copii ai lumii isi etaleaza pe Instagram cele mai scumpe cadouri primite de la parinti cu ocazia sarbatorilor. Sunt lucruri marunte pentru viata lor luxoasa, dar visuri neimplinite pentru.

Profetii cutremuratoare ale duhovnicilor Romaniei. Mai avem 12 luni de libertate si vine urgia

Unii dintre cei mai cunoscuti slujitori ai lui Dumnezeu au facut profetii cutremuratoare si sumbre legate de soarta omenirii, scrie adevarul. ro. Desi Biserica Ortodoxa Romana ii priveste pe prooroci cu o.

Apocalipsa, dupa duhovnicii Romaniei. Cele mai cutremuratoare profetii: S-a nascut copilul diavolului, Mai avem 12 luni de libertate si vine urgia

Unii dintre cei mai cunoscuti slujitori ai lui Dumnezeu au facut profetii cutremuratoare si sumbre legate de soarta omenirii.

Unul dintre cei cautati infractori din Suceava a fost prins. Poreclit Printul, el era cautat pentru comiterea a doua infractiuni grave

Suceveanul Ilie Clipa, poreclit Printul, a fost prins de politisti pe 30 decembrie. Clipa era dat in urmarire pentru comiterea mai multor infractiuni si pentru care avea o condamnare la activ. Suceveanul fugise in Ucraina, dar s-a intors acasa de sarbatori.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )