Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cei mai iubiti artisti romani a fost la un pas de moarte. Radu Ille a fost salvat in ultima clipa

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai iubiti artisti romani a fost la un pas de moarte. Radu Ille a fost salvat in ultima clipa

Unul din cei mai iubiti artisti romani a fost la un pas de moarte. Radu Ille a fost salvat in ultima clipa, dupa ce medicii i-au pus acelasi diagnostic cu al Mirabelei Dauer. Cantaretul a dezvaluit, in. continuă pe Antena3

URARI DE SFANTUL GHEORGHE. Marele Mucenic Gheorghe, unul dintre cei mai indragiti sfinti

in 23 aprilie il praznuim pe Sf. Mare Mucenic Gheorghe, purtatorul de biruinta - sfant militar, a carui viata desavarsita l-a transformat, peste secole, intr-unul dintre cei ma.

Alerta in Franta: Unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice, evacuat in urma unei amenintari (FOTO)

Alerta in Franta. Castelul Mont Saint-Michel din nordul tarii a fost evacuat duminica dupa ce un barbat ar fi amenintat niste politisti, informeaza Reuters. Alarma s-a declansat in jurul orei loca.

Spitalul WPK din Viena: Avem cu 15% mai multi pacienti romani tratati in primul trimestru al anului

Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private austriece, a tratat in primul trimestru al anului cu 15% mai multi pacienti romani, raportat la aceeasi perioada a anului trecut. Tratamentele oncologice au fost solicitate de catre 60%.

Cine sunt cei mai cautati lucratori pe OLX si de ce si schimba romnii locul de munca

Peste 70% dintre candidatii de pe OLX si-ar schimba locul de munca in urmatoarele 12 luni, iar cei mai multi dintre ei 87. 42%) sunt deschisi sa-si schimbe domeniul de activitate, potrivit unui chestionar realizat de OLX in luna martie, pe un esantion de 1. 400 de vizitatori din sectiunea Locuri de Munca. Unul dintre principalele motive pentru care respondentii si-ar schimba locul de munca este conturat de nevoia unui salariu mai mare 66. 96%), arata un studiu realizat de platforma de anunturi.

Povestea istoricului literar cu studii la Sorbona care a fost profesorul lui Ion Barbu, Armand Calinescu si Ion Minulescu

Comparatist si istoric literar, Nicolae I. Apostolescu a fost profesorul mai multor personalitati ale Romaniei, printre acestia numarandu-se George Valsan, Gheorghe Ulieru, Ion Barbu, Istrate Micescu, Armand Calinescu, Ion Trivale, Vladimir Streinu si Ion Minulescu. Nicolae I. Apostolescu a fost unul dintre cei mai apreciati istorici literari din prima jumatate a secolului XX.

Seful Comisiei SRI confirma: Exista doua protocoale incheiate de SRI cu iCCJ. Unul dintre ele, trilateral

Claudiu Manda, presedintele Comisiei parlamentare de control al SRI, a sustinut ca, intr-adevar, exista doua protocotoale incheiate de SRI cu iCCJ, la unul dintre ele participand si Parchetul General.

Barbatii din Romania se considera, la serviciu, printre cei mai discriminati din UE in raport cu femeile

Barbatii din Romania se considera printre cei mai discriminati europeni pe criteriu de sex la serviciu, dupa unguri si olandezi, in Romania, procentajul barbatilor care se considera discriminati fiind la.

DATELE CONFIRMA: Romanii, cei mai tristi oameni din UE

Romanii par a fi cei mai tristi cetateni din Uniunea Europeana, problemele personale de sanatate, dar si inegalitatea si injustitia din societatea romaneasca fiind resimtite de catre populatia Romaniei,.

Harta: Romnii, cei mai tristi oameni din UE

Romanii par a fi cei mai tristi cetateni din Uniunea Europeana, problemele personale de sanatate, dar si inegalitatea si injustitia din societatea romaneasca fiind resimtite de catre populatia Romaniei, releva un sondaj Eurobarometru publicat, luni, de Comisia Europeana.

Rockit Moldova 2018 aduce la Chisinau cei mai buni speakeri internationali

Cea de-a VII-a editie a Conferintei regionale de scara larga Rockit Moldova 2018 va avea loc pe 27 aprilie la Chisinau. Evenimentul va reuni diversi experti, dar si cei mai inovativi tineri din Moldova care vor prezenta inovatia intr-o lumina noua. Speakerii vor sustine discursuri si vor participa la workshop-uri despre inovatii si tehnologii, creativitate, comunicare, antreprenoriat si startup-uri, transmite IPN.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )