Libnet.ro
UNICEF

08:30

Unul dintre cei mai mari actori romani sufera de o forma rara de cancer: Simt ca sfarsitul imi e aproape!

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai mari actori romani sufera de o forma rara de cancer: Simt ca sfarsitul imi e aproape!

Sambata, Teatrul de Comedie din Bucuresti a implinit 58 de ani. Cu acesta ocazie, marii actori ai Romaniei s-au intalnit si au sarbatorit. Printre cei prezenti s-a numarat si indragitul actor Vladimir G?. continuă pe Antena3

A murit in mod neasteptat si dramatic dupa ce a fost obligat sa-si dea demisia. Era unul dintre cei mai indragiti profesori, iar acum toti elevii ii duc dorul

Un profesor foarte indragit a murit, in mod neasteptat, la doar cateva saptamani dupa ce a fost obligat sa-si dea demisia. Garry Phillips era unul dintre cei mai buni profesori de la City College.

Bloggerita moarta la doar 16 ani. Era unul dintre cei mai cunoscuti influenceri digitali din Brazilia

Kamylle Marinho, unul dintre cei mai cunoscuti influenceri digitali din Brazilia, a murit vineri, dupa o lupta de doi ani cu cancerul. Bloggerita avea doar 16 ani.

Unul dintre cele mai mari mistere ale istoriei. Care era originea puterii regilor-vindecatori

Vindecatorii miraculosi sau oamenii cu puteri magice nu erau ceva neobisnuit in lumea medievala. Cu toate acestea, niciun vraci medieval nu se putea compara cu faima de vindecatori pe care o dobandisera regii Frantei din celebra dinastie Capet. Pana in secolul al XIV-lea erau recunoscuti in toata Europa si se organizau pelerinaje anuale pentru vindecarea tuturor bolilor. Pana si tratatele medicale ale vremii le recunosteau puterea.

S-a deschis una dintre cele mai mari partii de schi din Romania. Investitie de peste 71 milioane de lei

Partia de schi de la Campulung Moldovenesc, judetul Suceava, inceputa in anul 2009, a fost deschisa pe 5 ianuarie, in prezenta ministrului Turismului, Bogdan Trif. Partia are aproape 3 kilometri, iar investitia se ridica la peste 71 de milione de lei.

Acum poti descarca gratuit unul dintre cele mai bune jocuri lansate in 2017

Jocurile gratuite sunt binevenite oricand, dar cand si jocuri premiate sunt oferite gratis atunci chiar merita vezi despre ce este vorba. Magazinul de jocuri al celor de la Epic Games s-a lansat.

Anuntul care da fiori lumii academice: Mai am doar trei-patru saptamani de trait

Unul dintre cei mai importanti sociologi contemporani a anuntat ca mai are mai putin de o luna de trait. AmericanulErik Olin Wright, in varsta de 71 de ani, este un sociolog analitic marxist si unul.

Lumea culturala si iubitorii de poezie deplang moartea lui Emil Brumaru. Poetul s-a stins din viata la spital

Scriitorul implinise varsta de 80 de ani chiar in ziua de Craciun si este considerat unul dintre cei mai importanti poeti romani.

Transfer spectaculos anuntat de FCSB

FCSB este pe punctul de a-l readuce in rosu si albastru pe mijlocasul Florentin Matei, unul dintre cei mai tehnici jucatori romani ai momentului.

Subiectele zilei: Harta abandonului scolar: n ce regiuni sunt cei mai multi tineri care au renuntat timpuriu la studii; Un romn, cel mai tnar angajat al Ministerului Economiei din Franta

Statul roman nu deconteaza diagnosticarea uneia dintre cele mai inspaimantatoare afectiuni! Cum se descurca un cuplu tanar cu o boala fara remediu! Familia Popa este una dintre cele 50 de familii. Ce cantitate de metale grele exista in fructele de mare din comert. Fructele de mare pot ascunde surprize neplacute pentru ca.

Noul an aduce salarii mai mari pentru o parte din bugetari! Vezi care sunt categoriile privilegiate

Noul an aduce salarii mai mari pentru o parte din bugetari, iar cei mai multi dintre ei sunt angajati in administratia publica centrala, invatamant si Aparare, relateaza stirileprotv. ro. Sursa citata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2449 seconds )