Libnet.ro
UNICEF

01:05

Unul dintre cele mai celebre spectacole de pe Broadway se joaca pe 10 martie pe scena Teatrului Leonard din Galati

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cele mai celebre spectacole de pe Broadway se joaca pe 10 martie pe scena Teatrului Leonard din Galati

Spectacolul My Fair Lady, pus in scena de Teatrul National de Opera si Opereta Nae Leonard, este regizat de Teodor Nita si va evolua sub bagheta dirijorala a lui Cristian Sandu Cluj-Napoca). Scenografia si costumele poarta semnatura Andreei Sandulescu si Gheorghe Condrea, iar coregrafia este asigurata de Constantin Floriean. continuă pe Adevărul

Probleme in bucataria italiana... Italia ramane incet, incet fara unul dintre cele mai folosite produse din gastronomia sa

Productia italiana de ulei de masline a scazut atat de tare, ca Italia ar putea ajunge sa-l importe, potrivit digi24. ro. Astfel, desi era candva unul dintre cei mai mari exportatori, statul peninsular.

DRAMA NATIONALA! Italia ramane fara unul dintre cele mai folosite produse din GASTRONOMIA sa

Productia italiana de ulei de masline a scazut atat de tare, ca Italia ar putea ajunge sa-l importe, potrivit digi24. ro. Astfel, desi era candva unul dintre cei mai mari exportatori, statul peninsular.

Constantin Micu Nourescu a murit. Era unul dintre cei mai titrati antrenori de atletism

Constantin Micu Nourescu, unul dintre cei mai titrati antrenori de atletism din Romania, a murit, miercuri, la varsta de 85 de ani. Ministerul Tineretului si Sportului a confirmat vestea.

Constantin Nourescu, unul dintre cei mai importanti antrenori ai atletismului romanesc, a murit la 85 de ani

Constantin Micu Nourescu, unul dintre cei mai importanti antrenori ai atletismului romanesc, a incetat din viata miercuri, la varsta de 85 de ani. Informatia a fost confirmata de Ministerul Tinereului si Sportului, printr-o postare pe pagina de Facebook.

Temperaturile s-au apropiat de 26 de grade, intr-una dintre cele mai calde zile de 8 martie din istorie

Temperaturile s-au apropiat de 26 de grade in tara vineri si in mai multe locuri au depasit 25 de grade, astfel ca traim una dintre cele mai calde zile de 8 martie de cand se fac masuratori meteo. Temperaturile din Romania sunt cele mai mari din Europa in aceasta zi.

Lucrarile la una dintre cele mai asteptate autostrazi ar putea incepe anul acesta

Lucrarile la una dintre cele mai asteptate autostrazi ar putea incepe anul acesta. Oficialii de la drumuri au desemnat castigatorul unui tronson de 13 kilometri din autostrada Sibiu - Pitesti, a anuntat.

Desi pare foarte complexa, aceasta este una dintre cele mai comune

Multi oameni nu se gandesc foarte mult atunci cand trebuie sa isi gaseasca o parola pentru diferite site-uri. Statisticile au aratat ca una dintre cele mai folosite parole este ji32k7au4a83. Este foar.

Utile: inca o substanta cancerigena, descoperita in medicamentele pentru scaderea tensiunii arteriale; De ce parola ji32k7au4a83 este una dintre cele mai comune; Anxietatea la copii

Cat de greu este sa mai faci un copil dupa 35 de ani. Specialistii trag semnalul de alarma, varsta maternitatii se amana prea mult! Din ce in ce mai multe persoane amana conceperea unui copil, iar acesta poate fi un risc prea mare, intrucat este din ce in ce mai dificil, scrie Doctorul Zilei. Examenul coproparazitologic, recomandari. Examenul coproparazitologic poate arata daca in intestinele tale sunt prezente bacterii.

Unul dintre cei mai importanti oameni din Statele Unite vine in Romania

Directorul viitoarei campanii prezidentiale a lui Donald Trump din 2020, Brad Pascale, va sustine in luna martie, o conferinta cu titlul Making Political Marketing Great Again, in Aula Academiei.

Europa League: Programul meciurilor tur din optimi - Napoli, duel cu Salzburg pe San Paolo; Inter joaca in deplasare cu Eintracht Frankfurt

Primele confruntari din faza optimilor de finala ale Europa League vor avea loc joi. Unul dintre cele mai interesante dueluri ale rundei se anunta a fi cel dintre Eintracht Frankfurt si Inter, meciul tur urmand sa se dispute in Germania, pe Commerzbank-Arena. Napoli va juca prima mansa pe San Paolo, in compania celor de la Salzburg, in timp ce Chelsea va primi vizita celor de la Dinamo Kiev.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )