Libnet.ro
UNICEF

22:45

Unul dintre cele mai lungi razboaie din perioada moderna, aproape de o rezolvare pasnica

Antena3 Antena3,
Unul dintre cele mai lungi razboaie din perioada moderna, aproape de o rezolvare pasnica

Guvernul de la Seul considera ca este posibil ca liderul nord-coreean, Kim Jong Un, si presedintele american, Donald Trump, sa ajunga, in cadrul celui de-al doilea lor summit bilateral, la un acord politic. continuă pe Antena3

Stirile ProTV: Unul dintre cei mai bogati oameni din lume, acuzat ca a folosit sclave sexuale

Miliardarul Robert Kraft - directorul gigantului alimentar Kraft si patron al echipei de fotbal american New England Patriots, care tocmai a castigat marele trofeu, Super Bowl - a fost pus sub acuzare.

Oscar 2019. Interpretarea melodiei Shallow de catre Lady Gaga si Bradley Cooper a fost unul dintre cele mai emotionante momente (VIDEO)

Lady Gaga si Bradley Cooper au oferit audientei de la Oscaruri unul dntre cele mai emotionate momente. Cei doi au cantat impreuna media Shallow , care a si castigat Oscarul pentru cea mai buna melodie.

VIDEO FOTO Cazul Talgo Bosnia - Povestea trenurilor rapide si luxoase cumparate de una dintre cele mai sarace tari europene

Statul Bosnia si Hertegovina are sub 600 km de cale ferata si sunt foarte rare portiunile unde trenurile pot depasi 70 km/h. Tara afectata grav de razboiul de acum doua decenii a decis sa cumpere trenuri luxoase Talgo ce pot rula cu 220 km/h, iar decizia a uimit multa lume. Trenurile au stat sase ani in depou si din 2016 sunt in circulatie. in articol puteti citi despre una dintre cele mai mari anomalii feroviare din regiune, dar si despre trenurile speciale ale fostei Iugoslavii.

Santierul unui urias complex imobiliar din Timisoara, blocat de politisti. Omul de afaceri Ovidiu Sandor, suspectat ca ar lucra cu imigranti fara acte legale

Politistii Serviciului de Imigrari si jandarmii Gruparii Mobile Timisoara au descins vineri dimineata, 22 februarie, pe santierul ISHO, unul dintre cele mai importante proiecte imobiliare din Banat. Proiectul este dezvoltat de omul de afaceri Ovidiu Sandor.

Doliu in PSD! Unul dintre cei mai longevivi primari a murit la 63 de ani

Un membru PSD a murit, noaptea trecuta, intr-un spital din Capitala. Edilul comunei doljene Podari s-a stins din viata, noaptea trecuta. Constantin Gheorghita se afla internat la un spital din Bucuresti,.

FOTO Povestea unora dintre cele mai vechi oase umane din Europa: au fost descoperite intr-o localitate din Oltenia

Controversatele oase umane datate in urma cu peste 2 milioane de ani, dar si alte descoperiri apartinand aceleiasi perioade, facute intr-o localitate din Oltenia, ii fac pe unii specialisti sa considere Valcea una dintre cele mai vechi zone cu vietuire umana din lume.

Ferma, cele mai mari audiente din sezon: cati romani au urmarit duelul din care Miss Romania a iesit invingatoare

Editia de joi seara a emisiunii Ferma a inregistrat cele mai bune audiente din acest sezon si clasat Pro TV pe primul loc, la nivel comercial depasind concurenta cu cifre de trei ori mai mari.

Orasul in care ninge pentru prima oara din 1949. Traficul a fost dat peste cap

Las Vegas este unul dintre cele mai calde orase din SUA, insa din 10 februarie a nins deja de patru ori. Nu s-a mai intamplat astadin 1949. Las Vegas se afla in prezent sub avertizare de vreme.

SONDAJ Spaga si infectiile din spitale - cele mai importante probleme din sistemul sanitar, in opinia romanilor

Spaga si infectiile din spitale sunt cele mai importante probleme din sistemul sanitar, arata un sondaj facut de Biroul de Cercetari Sociale, derulat in perioada 9 - 16 februarie 2019.

VIDEO Google, Apple si altii s-au dezvoltat cu o viteza ametitoare

Daca iti zic acum sa-mi spui cateva dintre cele mai valoroase branduri din lume, inevitabil, o sa imi spui cel putin vreo trei nume care au legatura cu tehnologia, fie ca e Google sau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )