Libnet.ro
UNICEF

22:15

Unul dintre cele mai tolerante orase, pe radarul cersetorilor

România Liberă România Liberă,
Unul dintre cele mai tolerante orase, pe radarul cersetorilor

Aproximativ 70 de cersetori romi au venit anul trecut in regiunea orasului Umea, un fief socialist foarte tolerant, unde pot obtine 100-200 de coroane suedeze pe zi pana la 20 de euro), relateaza site-ul TheLocal, preluat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Chinezii de la Xiaomi au anuntat unul dintre cele mai bune telefoane entry-level

Xiaomi a anuntat modelul Redmi 2S, un telefon din categoria low-end care este dotat cu conectivitate LTE si un procesor pe 64 de biti. Anul 2013 a fost unul exceptional pentru cei de la Xiaomi. Nu numai ca a lansat cateva modele foarte interesante care au atras atentia tuturor, dar a si devenit al patrulea cel mai mare producator de smartphone-uri din lume pentru o perioada foarte scurta, Xiaomi a fost chiar pe locul trei, pana cand cei de la Lenovo [].

Unul din cele mai grave incendii de vegetatie de la catastrofa din 1983. Peste 40.000 de australieni, sfatuiti sa-si paraseasca locuintele

Incendiile de vegetatie amenintau sambata locuintele din regiunea Adelaide, in sudul Australiei, autoritatile avertizand asupra unuia dintre cele mai grave episoade climatice din regiune de la incendiile.

Unul din cele mai NOCIVE ingrediente pe care il consumam FARA sa stim: E la fel de daunator ca TUTUNUL

Maestrul bucatar Jamie Oliver spune ca zaharul este foarte daunator pentru sanatatea oamenilor, numindu-l urmatorul tutun, motiv pentru care ar trebui impozitat la fel ca acesta din urma.

Un roman va primi una dintre cele mai prestigioase decoratii din lume

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a decis sa il recompenseze pe fiul marelui om politic Ion Ratiu pentru activitatea sa de caritate derulata in folosul romanilor.

Unul dintre cei mai bogati americani din istorie. Cum a construit Vanderbilt un imperiu naval si feroviar pornind o afacere cu 100 de dolari

In urma cu 138 de ani se stingea din viata, in casa sa din Manhattan, Cornelius Vanderbilt, cunoscut si sub numele de Commodore, unul dintre cei mai bogati americani din istorie, un mare industrias si filantrop al secolului al XIX-lea. Cu o educatie limitata, la 16 ani, Vanderbilt si-a cumparat un feribot cu 100 de dolari imprumutati de la tatal sau si a ajuns sa detina cativa ani mai tarziu cel mai mare imperiu de transport maritim din lume.

Victoria Beckham si Kate Moss, la 40 de ani! Iata cele mai bune aparitii vestimentare!

Va invitam astazi sa admirati cateva dintre cele mai reusite aparitii vestimentare pe care le-au punctat de-a lungul anilor Victoria Beckham si Kate Moss, doua veritabile fashion icons! .

VIDEO Cum poate fi rezolvata cea mai complexa ecuatie in doar 7,5 ore

Un utilizator de YouTube a realizat un clip in care demonstreaza cum se poate rezolva uncub Rubik de 17 linii. Este unul dintre cele mai complexe cuburi din lume.

Mihai Craiu, unul dintre fostii directori ai Intact, atac violent la Voiculescu: Esti doar un nemernic mitoman, ticalos de profesie. Te-ai pus unde meriti

Mihai Craiu, unul dintre fostii directori ai grupului media Intact, i-a raspuns extrem de violent, pe blogul personal, fostului sau sef, Dan Voiculescu. Reactia lui Mihai Craiu vine dupa ce fostul senator de doua ori demisionar din Senatul Romaniei a ales sa-si inceapa noul an cu o serie de atacuri, scrise in puscarie pe blogul sau, la adresa mai multor persoane.

Piturca, parasit de unul dintre colaboratori

Victor Piturca nu mai poate conta pe unul dintre colaboratorii sai de nadejde pe care ii luase cu el la Al Ittihad.

VIDEO Topul filmelor cu cele mai mari incasari din 2014

Anul 2014 a fost unul fantastic pentru filmele since-fiction si cele cu supereroi, Transformers: Age of Extinction/ Transformers: Exterminarea siGuardians of the Galaxy/ Gardienii Galaxiei ocupand primele locuri in topul filmelor cu cele mai mari incasari din 2014.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )